Bataljonsgatan 2A

Linköping

Lgh 0503. 2:a med uteplats där du kan njuta av eftermiddagssolen! Lägenheten har öppen planlösning, 2,60m i takhöjd, köksö, stor garderob med skjutdörrar i sovrummet och en uteplats på 9 kvm. Bilderna är exempelbilder. 3D rundvandringslänk i liknande lägenhet: https://public.wec360.se/lundbergs/elitseglaren/interior/1317/index.html I kvarteret Elitseglaren gäller rökförbud och fastigheten är certifierad enligt certifieringssystemet Miljöbyggnad Silver.

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

2 rum och kök

52 kvm

Våning bottenvåning, uteplats mot innergården

9353 kr/mån*

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Uteplats

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2023-12-31

* i hyran ingår värme och kallvatten.

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...