Bataljonsgatan 4A

Linköping

Lgh 0820. 3:a med stora härliga fönster i vardagsrum och kök. Fantastisk utsikt över dagvattendammen i Södra Ekkällan. Öppen planlösning, 2,60 m i takhöjd och stor balkong med morgonsol. Nyproducerad lägenhet från 2020. Bilder från fastigheten finns på Instagramkontot: @elitseglaren 3D rundvandringslänk i liknande lägenhet: https://public.wec360.se/lundbergs/elitseglaren/interior/0138/index.htm

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

3 rum och kök

79 kvm

Våning 5

12129 kr/mån

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Balkong

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2022-01-31

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...