Bataljonsgatan 6A

Linköping

Lgh 1503. Townhouse Nu finns möjligheten att hyra ett av Elitseglarens sex fantastiska Townhouse! En 5:a som har öppen planlösning med härligt vardagsrum och kök på nedre plan. 3 sovrum och ett allrum på övre plan. 2 badrum, 21 kvm uteplats vid entrén och stor balkong (11kvm) som du når från övreplan. Nyproducerad lägenhet från 2020. Bilder från fastigheten hittar du på Instagram:@elitseglaren.

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

5 rum och kök

114 kvm

Våning 1

16142 kr/mån*

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Micro

Uteplats

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2022-02-28

* i hyran ingår värme och kallvatten.

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...