Garnisonsvägen 51 A

Linköping

Lgh 0103. Fin 3:a med 21 kvm stor uteplats. 2,60 m i takhöjd, öppen planlösning, stor klädkammare med skjutdörrar i sovrummet och rymligt badrum. Nyproducerad lägenhet från 2019. Bilder från fastigheten finns på Instagramkontot: @elitseglaren. 3D rundvandringslänk i liknande lägenhet: https://public.wec360.se/lundbergs/elitseglaren/interior/0138/index.html

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

3 rum och kök

77 kvm

Våning 1

11136 kr/mån

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Uteplats

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2022-02-28

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...