Garnisonsvägen 51 A

Linköping

Lgh 0136. 3:a på våning 8 med stor balkong mot innergården och morgonsol. Öppen planlösning, stor garderob i hallen med skjutdörrar, stor klädkammare, rymligt badrum. Takhöjd: 2,60 meter som ger en härlig rymd i lägenheten. Bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. 3D rundvandringslänk i liknande lägenhet: https://public.wec360.se/lundbergs/elitseglaren/interior/0623/index.html . Bilder från fastigheten hittar du på Instagramkontot: @elitseglaren

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

3 rum och kök

77 kvm

13649 kr/mån*

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Balkong

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2023-12-31

* i hyran ingår värme och kallvatten.

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...