Garnisonsvägen 51 B

Linköping

Lägenheten är tillgänglig i mitten av November, tillträde enligt överenskommelse. Fin ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitmålade väggar, genomgående ekparkett och med stor balkong med förmiddagssol. Lägenheten ligger högt upp i huset. I kvarteret Elitseglaren gäller rökförbud och fastigheten är certifierad enligt certifieringssystemet Miljöbyggnad Silver. Lgh 0221 Bilderna är exempelbilder.

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

2 rum och kök

52 kvm

Våning 5

9424 kr/mån*

Hiss

Diskmaskin

Tvättmaskin

Torktumlare

Balkong

Husdjur tillåtna

Säkerhetsdörr

Tillträdesdatum 2024-01-31

* i hyran ingår värme och kallvatten.

Om fastigheten

Kvarteret Elitseglaren bjuder på ett modernt och bekvämt boende med närhet till både city och natur. Cykla eller promenera utmed vackra Tinnerbäcken till city och upplev de olika årstiderna i Tinnerö eklandskap som ligger ett stenkast från Elitseglaren. Kvarteret har också två stora gröna och blommande innergårdar med egna grillplatser. Elitseglaren är ett hållbart boende med uppvärmning via fjärrvärme och från vindkraft och solenergi, bland annat från egna solceller på hustaken.Fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Fastigheten har 80 garageplatser och 41 parkeringsplatser med separat kö. Laddmöjligheter i garaget byggs ut i takt med efterfrågan.

Kommuni­kationer

Nära till busshållplats.

Laddar...