Bodastigen 13

Södertälje

Denna lägenhet ska genomgå ett stambyte från januari 2024 och ca 4 månader framåt. Fram till dess bor man i lägenheten och under tiden för renovering får man tillgång till evakueringsbod i vårt område, även hyresreducering sker under denna tid. Renovering i badrum, wc, kök och i liten klädkammare i hall, även garderober byts ut i hall och ett av sovrum där det finns idag. Säkerhetsdörr installeras. Ny el och värmesystem installeras. Alla fönster i lägenheten byts till 3-glasfönster. Fönster förses med utanpåliggande persienner vilket inte ingår idag. Vår gemensamma tvättstuga på entréplan renoveras och de målas i trappuppgången. Hyra idag: *10 342kr/månad inkl. värme, vatten och förråd. *Ny hyra efter stambytet är klart blir 12 977kr/mån.

Är du intresserad av denna lägenhet?

Snabbfakta

4 rum och kök

107 kvm

Våning 4

10342 kr/mån*

Hiss

Balkong

Badkar

Husdjur tillåtna

Tillträdesdatum 2023-06-30

* i hyran ingår värme, varmvatten och kallvatten.

Om fastigheten

Fastigheten Lobelian ligger på familjevänliga Bodastigen, mysigt inbäddad bland grönska och lekplatser. Förskolor, skolor, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter finns inom området eller bara en kortare promenad bort.

Bilplats

Parkeringsplatser och garageplatser finns och hyrs ut via separat kö.

Kommuni­kationer

Kommunikationerna till Södertälje Centrum och pendeltågen till Stockholm är mycket bra. Det är också nära till fjärrtågstationen Södertälje Syd, med snabbtågförbindelse till hela Mälardalen.

Laddar...