Fastighetsskötare med känsla för service

Vi söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten fastighetsskötare till vårt kontor i centrala Jönköping. Vi söker en positiv och social person som förstår värdet av nöjda kunder och som ger energi till teamet.

Dina arbetsuppgifter 

Som fastighetsskötare hos oss i Jönköping ingår du i ett team med 11 medarbetare varav fem andra fastighetsskötare. Våra fastigheter finns i centrala Jönköping och tillsammans arbetar ni nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är helt avgörande för att vi ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga.

Som fastighetsskötare hos oss har du ansvar för ett antal fastigheter avseende drift, skötsel, hyresgästkontakt med mera. Arbetet är varierat och fysiskt med mycket eget ansvar. Du planerar och genomför dina arbetsuppgifter självständigt såväl som i samarbete med dina kollegor. Du har också dialog med entreprenörer som utför uppdrag i våra fastigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Lundbergs Fastigheters kontor i Jönköping och du rapporterar till vår tekniska förvaltare.

Din profil 

Vi ser gärna att du har teknisk erfarenhet av fastighetsskötsel och har arbetat inom fastighetsbranschen tidigare. Vi tror att du beskrivs som en serviceinriktad och positiv person som tycker om att hjälpa människor och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Vidare tror vi att du är social och nyfiken och förstår värdet av nöjda kunder.

Du arbetar självständigt och tar stort ansvar i din arbetsroll, du ser till att få saker gjorda och är inte rädd för att ta i. Du är en lagspelare som ställer upp och som ger energi till gruppen. Det är meriterande om du har kunskaper inom driftteknik och el. Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har allmän datorkunskap.

OnePartnerGroup håller i rekryteringen, ansök och läs mer här.