Hållbarhet

Vi arbetar för ett hållbart cityliv - det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt.

En bild för en kolumn om Vårt mål: Klimatneutral värdekedja till år 2030.

Vårt mål: Klimatneutral värdekedja till år 2030.

Det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt. Vi tar hänsyn till båda aspekterna i vårt hållbarhetsarbete. Dessutom arbetar vi brett – vårt mål att bli klimatneutrala till 2030 omfattar hela värdekedjan från hyresgäster till partners, leverantörer och givetvis våra medarbetare.

Klimatneutral 2030

För ett hållbart cityliv

Vi jobbar ständigt för att hålla miljöerna kring våra fastigheter snygga, trygga och säkra, samtidigt som vi driver utvecklingen av ett city där alla åldrar trivs och vill umgås.

Social hållbarhet
miljö och hålbarhet

Klimatåtgärder som gör skillnad

Samhällets energiproduktion har stor klimatpåverkan och därför fokuserar vi på att energieffektivisera våra fastigheter. Vi vill göra insatser som gör skillnad.

Miljö och hållbarhet

Förutsättningar för hållbarhet

Lundbergs Fastigheter står för sunda värderingar och med ekonomisk stabilitet kan vi ta ansvar för vår del i samhällsutvecklingen.

Ekonomisk hållbarhet
En bild för en kolumn om Barnen är  vår framtid.  Utmaningarna finns nu.

Barnen är vår framtid. Utmaningarna finns nu.

Vilka tar över efter oss? Barnen förstås. Men hur ger vi dem bästa möjliga förutsättningar att skapa ett gott liv i framtiden? Den här frågan är en viktig del i vårt arbete för social hållbarhet.

Ett aktivt och hälsosamt liv

Stillasittandet bland yngre är ett samhällsproblem där vi vill bidra till lösningar. Dels samarbetar vi med Generation Pep som verkar nationellt för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt och hälsosamt liv. Dels stödjer vi idrottsklubbar som har en tydlig ambition att aktivera många unga. Sist men inte minst gör vi egna arrangemang som får fart på barnen under roliga former. Till exempel Lilla Lundbergsloppet – en busig rörelseaktivitet som är gratis och samlar massor av tjejer och killar!

Engagemang och samverkanGeneration PepLilla Lundbergsloppet