Erfaren IT-tekniker med intresse för säkerhet

Vi söker nu en erfaren IT-tekniker med bred kompetens. Vi har de senaste åren tagit flera kliv på vår digitaliseringsresa och har många stora projekt i gång. Nu förstärks IT-avdelningen med en person som kan axla rollen som ansvarig för vårt övergripande IT-säkerhetsarbete samt den IT som finns i de bolag vi äger.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara spindeln i nätet gällande IT-infrastruktur i fastigheter och ett viktigt stöd till bolagets tekniska förvaltare i IT-relaterade frågeställningar kopplade till fastighetsteknik. Du får ett utvecklings- och förvaltningsansvar för den standard som finns för IT i fastigheterna. Många frågor är av IT-kommunikationskaraktär och säkerhetsaspekten finns alltid på agendan.

IT-säkerhet är högt prioriterat inom hela verksamheten. Du kommer ha en viktig roll i utvecklingen och förvaltningen av både processer och verktyg inom området.

Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en IT-avdelning. En viktig del är att tillsammans med dina kollegor hjälpa våra medarbetare när de behöver support.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvarig för IT i fastigheterna: support, förvaltning, samordning och utvecklings- eller förbättringsarbete
 • Utveckling och förvaltning av säkerhetsprocesser
 • Drift, support och förvaltning relaterat till IT för verksamheten
 • Kravställning, projektledning och/eller samordning med leverantörer och fastighetstekniker

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du är en ansvarstagande person med god känsla för service. Du trivs med att arbeta på såväl strategisk som operativ nivå, från enklare intern IT-support till strategiska diskussioner med beslutsfattare i och utanför organisationen. Som person beskrivs du säkert med ord som positiv, framåt och initiativtagande och du trivs med att arbeta självständigt.

En stor del av ditt arbete handlar om att åstadkomma förändringar och förbättringar, ett arbete som ofta bedrivs i nära samarbete med kollegor i olika delar av organisationen. För att lyckas i ditt uppdrag tror vi därför att du är en van projektledare som är pedagogisk, kommunikativ, prestigelös och har god samarbetsförmåga.

Din utbildningsbakgrund finns inom IT, gärna med inriktning mot nätverk, kommunikation och säkerhet. Du har lätt för att på en övergripande nivå sätta dig in i nya tekniska områden.

Krav
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • God kunskap om support för Windows och Microsoft 365
 • God, men inte nödvändigtvis specialiserad, kunskap inom nätverk och kommunikation
 • Erfarenhet och intresse av säkerhetsarbete
Starkt meriterande
 • Erfarenhet av IT inom fastigheter
 • Kunskap av säkerhetsramverk som exempelvis NIST
 • Erfarenhet av Microsoft Dynamics
 • Erfarenhet av en modern klienthanteringsplattform som exempelvis Intune
 • Erfarenhet, eller intresse, av produkter som Power Apps för att automatisera och förenkla processer

Detta är en direktrekrytering och du som är rätt person för rollen blir tillsvidareanställd hos Lundbergs Fastigheter med placering på huvudkontoret i Norrköping. Du rapporterar till vice VD. Urval görs löpande så registrera gärna din ansökan redan idag, dock senast den 20 augusti.

Centric håller i rekryteringen, ansök och läs mer här. Vid frågor kontakta Adam Ahlberg på 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.