Kvarnbacken

Ett stenkast från Norrköpings vackra Industrilandskap.

""
””

Bo centralt och bekvämt

Kvarnbacken ligger precis intill Norrköpings vackra Industrilandskap och några minuters promenad från grönområdet Folkparken. I Kvarnbacken har du nära till allt. Förutom kultur, nöjen, sport och shopping har du även vårdcentral, tandläkare, buss och spårvagn på gångavstånd. Till Resecentrum tar det inte mer än ca 15 minuter att gå. Vill du ändå ha bil finns garageplats att hyra, och möjlighet till att ladda din elbil. Lägenheterna är moderna och trivsamma och området lugnt trots det centrala läget, de fina gröna gårdarna kommer bara du som hyresgäst åt.

I en av fastigheterna har du tillgång till Kvarnbackens eget gym och du kan även hyra en trevlig gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. Alla lägenheter har en mycket hög standard med bland annat induktionsspis och varmluftsugn i köket, diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerade maskiner i de mindre lägenheterna). Alla lägenheter har tillgång till minst en uteplats eller balkong, förutom de allra minsta ettorna.

Välkommen hem till Kvarnbacken.

Lediga Lägenheter

Titta in hos oss!

Följ med våra uthyrare Maria och Kristina in i en lägenhet i Kvarnbacken! Det har gått några år sedan de var helt nyproducerade men de har fortfarande en hög standard och känns moderna.

Kontakta gärna Maria eller Kristina så får du en egen visning av en ledig lägenhet eller se lediga lägenheter i länken ovan.

""

Kvarnbackens egna gym

På Sankt Persgatan 51 har vi omvandlat en tidigare lägenhet på bottenplan till en träningslokal utrustad med löpband, crosstrainer, hantlar, yogamattor med mera.

Läs mer om gymmet
””

Att bo i Kvarnbacken

Välkommen att kika in i några av våra lägenheter, och få en känsla för hur det kan vara att bo i Kvarnbacken.

Våra lägenheter
""

Vår gemensamhetslokal

Ska du ha kalas? Då har du som hyresgäst möjlighet att hyra vår gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.

Läs mer här
Bilpool Kvarnbacken

Hyr elbil i Kvarnbacken

I samarbete med Aimo Share erbjuder vi dig som bor i Kvarnbacken möjligheten att förmånligt hyra en elbil.

Läs mer här

Kontakta oss!

Hör av dig direkt till oss om du har frågor eller är intresserad!

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.