En bild för en kolumn om Kvarnbacken

Kvarnbacken

Kvarnbacken ligger ett stenkast från Norrköpings vackra Industrilandskap och några minuters promenad från grönområdet Folkparken. I Kvarnbacken har du nära till allt. Förutom kultur, nöjen, sport och shopping har du även vårdcentral, tandläkare, buss och spårvagn på gångavstånd. Till Resecentrum tar det inte mer än ca 15 minuter att gå. Vill du ändå ha bil finns garageplats att hyra, och möjlighet till att ladda din elbil. Lägenheterna är moderna och trivsamma och området lugnt trots det centrala läget, de fina gröna gårdarna kommer bara du som hyresgäst åt.

I en av fastigheterna har du tillgång till att hyra en trevlig gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. Alla lägenheter har en mycket hög standard där du kan njuta av bland annat induktionsspis och varmluftsugn i köket, de är utrustade med diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerade maskiner i de mindre lägenheterna) men det finns också flera gemensamma tvättstugor. Alla lägenheter har tillgång till minst en uteplats eller balkong, förutom de allra minsta ettorna.

Kvarnbacken är ett område där du kan bo bekvämt, modernt och tryggt med en hyresvärd som bryr sig om dig och din boendemiljö.

Lediga lägenheter

Fakta Kvarnbacken

Lite snabba fakta om området. Välkommen att höra av dig till oss om det är något du inte hittar svar på!

Snabba fakta

Att bo i Kvarnbacken

Välkommen att kika in i några av våra lägenheter, och få en känsla för hur det kan vara att bo i Kvarnbacken.

Våra lägenheter

Vår gemensamhetslokal

Ska du ha kalas? Då har du som hyresgäst möjlighet att hyra vår gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.

Läs mer här

Kontakta oss!

Hör av dig direkt till oss om du har frågor eller är intresserad!

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.