Snabba fakta

Adress

S:t Persgatan, Kvarngatan och Källvindsgatan.

Lägenheter

1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta 33-112 kvadratmeter.

Utrustning

Ekparkett i alla rum, säkerhetsdörr till lägenheten, skjutdörrsgarderober/klädkammare, ljudisolerade fönster med persienn, fönsterbänkar av stenmaterial. Badrum med elektrisk golvvärme, handdukstork, klinker och kakel samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerad maskin i de mindre lägenheterna). Välutrustade kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

Balkong/uteplats

Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för ett antal 1:or.

El- och varmvattenförbrukning

Individuell mätning.

Tv/internet

Anslutning för fiberbredband, TV och IP-telefoni i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. I hyran ingår tv-paket Telia Lagom.

Förråd

Ja, i källaren. Tillgänglighet via hiss.

Posthantering

Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan.

Tillgänglighet

Mycket god. Hiss som når alla plan. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförråd finns i fastigheten.

Säkerhet

Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén.

Allmänna utrymmen

Tre gemensamma tvättstugor i kvarteren med elektroniska bokningstavlor och självdoserande maskiner. Cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd. Gemensamhetslokal med övernattningsrum som våra hyresgäster har möjlighet att hyra.

Hushållssopor/Återvinning

Sopnedkast på innergården för hushållssopor. Miljörum för källsortering.

Parkering

Garage finns i samtliga kvarter med möjlighet att hyra plats. Där finns även laddstolpar för elbilar.

Gård

Grön innergård med markvärme på gångytor. Parksoffor, bord, lekytor, belysning vid portar och gångvägar. Gården är bara tillgänglig med tagg och låst för obehöriga.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.