Öppet hus i Eskilstuna

Prata boendefrågor och titta in i våra lägenheter

En bild för en kolumn om Öppet hus 1 juni

Öppet hus 1 juni

Varmt välkommen till oss den 1 juni för att höra mer om våra hyresrätter i Eskilstuna. Mellan kl. 10 och 14 kan du träffa vår personal för att prata boendefrågor och lära dig mer om våra områden och bostäder. Hur vill du bo? Naturnära? Precis intill city? Stort med gott om utrymme? Eller mindre och kvadratsmart? Kom förbi på en kopp kaffe så guidar vi dig till ett läge och boende som vi tror kan passa dig och berättar mer om vad du kan förvänta dig som hyresgäst hos oss. Vill du göra en intresseanmälan eller registrera en bevakning i vårt intresseregister hjälper vi dig gärna. Du kan också passa på att besöka någon av våra trevliga lägenheter i ett par av våra fastigheter som ligger i närheten av vårt kontor.

Plats: Lundbergs Fastigheter på Västra Åsgatan 1

Tid: kl. 10:00 – 14:00

Se lediga lägenheter i Eskilstuna

Kika in på Nyforsgatan 26 C!

Bara några steg från Resecentrum hittar du våra trevliga lägenheter på Nyforsgatan 26 C. Alla lägenheter har genomgående hög standard med ljusa ytskikt och ekparkett i alla rum och de flesta har balkong. Läs gärna mer och passa på att titta in i en av våra lägenheter den 1 juni.

Om Nyforsgatan 26C
""

Toppbetyg i service

Varje år mäter vi våra bostadshyresgästers upplevelse genom att delta i fastighetsbranschens stora kundundersökning. Flera år i rad har vi fått ta emot utmärkelsen Kundkristallen för våra hyresgästers fina betyg. Det är vi otroligt stolta och glada över!

Kundkristallen

Lediga lägenheter i Eskilstuna

Nyfiken på våra fastigheter? Här kan du se alla lediga lägenheter i Eskilstuna.

Lediga lägenheter

Kontakta mig

Hör av dig till mig om du har frågor eller är intresserad av en lägenhet.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.