Staren

Mitt i city med nära till det mesta.

En bild för en kolumn om Välkommen på öppen visning!

Välkommen på öppen visning!

Staren är en nyrenoverad fastighet mitt i centrala Norrköping. Här har du nära till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjen. Lägenheterna är omsorgsfullt renoverade med nya ytskikt, nytt kök och badrum.

I slutet av mars bjuder vi in till öppen visning i Staren! På visningen berättar vi mer om fastigheten och kikar in i en av de nyrenoverade lägenheterna.

När?
Söndag 26 mars kl 11.00-13.00

Måndag 27 mars kl 12.00-13.00
Måndag 27 mars kl  16.00-18.00

Var?
Vi ses utanför Generalsgatan 45, Norrköping.

Ingen föranmälan krävs. Fastigheten är delvis under renovering när visningarna äger rum. Det gör att alla lägenheter inte är helt klara och att det pågår byggarbeten på gården.

Kika in redan nu!

 

Häng med in i en av Starens nyrenoverade lägenheter! En trea med stora ljusinsläpp. I badrummet finns elektrisk golvvärme, handdukstork, klinker och kakel samt förberett för tvättmaskin och torktumlare. Köket har bland annat induktionsspis med varmluftsugn och diskmaskin.

Fakta Staren

Här kan du läsa mer om fastigheten och de nyrenoverade lägenheterna!

Läs mer om Staren

Renovering utan slit och släng

När vi renoverar försöker vi att göra det så hållbart som möjligt. Byggmaterial och inredning sparas och återanvänds när det går och vi är noggranna med hur vårt avfall sorteras. Ett steg på vägen mot en klimatneutral framtid.

Läs mer om vårt mål att bli klimatneutrala

Se lediga lägenheter

Nyfiken? Här kan du se de lägenheter som är lediga i fastigheten just nu.

Se lediga lägenheter i Staren

Kontakta mig!

Hör av dig direkt till mig om du har frågor eller är intresserad.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.