Business

Stärk företagskulturen och varumärket med ett kontor anpassat för framtiden.

””
""

Smart kontor

Ett anpassat kontor på snabbaste och enklaste sätt. Lokalen är i fint skick och grundstrukturen finns redan på plats. Eventuella lokalanpassningar görs enligt vår kontors­design i Standard 2030. Resultatet blir ett kontor med snygg design som du lätt kan sätt kan sätta din egen prägel på. Smart och smidigt – för både medarbetare och klimat.

""

Skräddarsytt kontor

Kanske vet ni redan vad ni behöver och hur det ska se ut? Med vår skräddarsydda lösning utformas kontoret enligt företagets önskemål. Standard 2030 hjälper oss att anpassa lokalen på ett så klimatsmart sätt som möjligt. Berätta om dina idéer, så hjälper vi dig att skapa den nya tidens kontorslösning, med rätt funktioner och en design som stärker både varumärket och kreativiteten.

””

Startklart kontor

Ett toppmodernt och fullt utrustat kontor där vi tar hand om alla praktiska detaljer. Vårt Startklara kontor står färdiginrett och klart, utformat utifrån Standard 2030. Bara att flytta in och börja jobba. Du får en genomtänkt planlösning med olika miljöer för flexibel användning. Allt ingår – från kontorsmöbler, konferensutrustning och service till växter, bestick och glas. Och kaffe så klart.

Flexibelt hyresavtal och allt på en faktura!

""

Standard 2030

Vi förvaltar och utvecklar våra fastigheter utifrån vår arbetsprocess som vi kallar Standard 2030. Nyfikenhet, modet att testa nytt och viljan att hela tiden bli lite bättre är viktiga pusselbitar i vårt sätt att arbete. Med Standard 2030 säkerställer vi ett så lågt klimatavtryck som möjligt utifrån tre områden: återbruk, miljöbedömning och klimatbedömning. Dessa områden tar vi hänsyn till i allt vi gör, från drift och energi till ROT-projekt och nybyggnation. Och när vi anpassar ert nya kontor, så klart.

Som en del av Standard 2030 och i samarbete med White Arkitekter har vi tagit fram ett färdigt interiörkoncept som säkerställer en attraktiv och trivsam kontorsmiljö. En komplett palett av utvalda färger, material och produkter. Neutral design som passar många men som du enkelt gör till din egen genom att addera de små detaljerna. En attraktiv design som sparar både tid och pengar – och som är snäll mot klimatet.

Läs mer om interiörkonceptet Standard 2030 här

Sök lediga lokaler

Tillsammans med dig kartlägger vi ditt företags behov av flöden och utrymmen, tekniska lösningar, inredning, servicetjänster och det lilla extra som är speciellt just för ditt företag. På så vis får du en arbetsmiljö som är optimerad från start, med rätt flexibilitet för framtiden och full koll på ergonomi och ekonomi.

””

Mötesplats för regionens näringsliv - LINK Business Center

Under 2019 togs det första spadtaget för LINK Business Center i Linköping och under de senaste åren har den nya kontorsbyggnaden vuxit fram utmed Stångån i de centrala delarna av staden. I december 2022 öppnade  vi upp LINK Business Center och den 13 000 kvm stora ytan har fyllts med spännande företag.

Läs mer om LINK Business Center
""

Boka ditt nästa möte hos oss i Linköping

För dig som är kontorshyresgäst hos oss erbjuds möjlighet att boka mötesrum mitt i centrala Linköping på Repslagaregatan 19. Rummet ligger högt beläget med utsikt över både S:t Larskyrkan och LINK Business Center. Klicka smidigt in dig i kalendern för att se tillgänglighet och skapa din bokning.

Boka mötesrum
""

Nyfiken på Solna Strand?

I Solna Strand precis intill Mälaren och med gångavstånd till Sundbyberg ligger vår kontorsbyggnad Valnöten. Här erbjuder vi lokaler med stor flexibilitet och goda möjligheter till anpassningar.

Läs mer om Solna Strand här

Serviceanmälan

Är det något som inte fungerar som det ska?

Här kan du enkelt och smidigt göra din serviceanmälan!

Serviceanmälan