Business

Stärk kreativiteten, företagskulturen och varumärket med ett kontor anpassat för framtiden. Vi hjälper er framåt.

Ny mötesplats för regionens näringsliv - LINK Business Center

Under 2019 togs det första spadtaget för LINK Business Center i Linköping och under 2020/21 har den nya kontorsbyggnaden vuxit fram utmed Stångån i de centrala delarna av staden. I december öppnar vi upp LINK Business Center och företagen som ska fylla den cirka 13 000 kvm stora ytan börjar flytta in.

LINK Business Center

Boka ditt nästa möte hos oss i Linköping

För dig som är kontorshyresgäst hos oss erbjuds möjlighet att boka mötesrum mitt i centrala Linköping på Repslagaregatan 19. Rummet ligger högt beläget med utsikt över både S:t Larskyrkan och LINK Business Center. Klicka smidigt in dig i kalendern för att se tillgänglighet och skapa din bokning.

Boka mötesrum

Sök lediga lokaler

Tillsammans med dig kartlägger vi ditt företags behov av flöden och utrymmen, tekniska lösningar, inredning, servicetjänster och det lilla extra som är speciellt just för ditt företag. På så vis får du en arbetsmiljö som är optimerad från start, med rätt flexibilitet för framtiden och full koll på ergonomi och ekonomi.

0 kvm
0 kvm
20000 kvm
20000 kvm

Häng med på vår resa till framtiden!

Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart cityliv? Oavsett roll hos oss behöver du ha inställningen och viljan att alltid hjälpa kunden och att alltid känna ansvar för framtiden.

Jobba hos oss

Vi växlar upp hållbarhetsarbetet – klimatneutral värdekedja 2030

Det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt. Vi tar hänsyn till båda aspekterna i vårt hållbarhetsarbete. Dessutom arbetar vi brett – vårt mål att bli klimatneutrala till 2030 omfattar hela värdekedjan från hyresgäster till partners, leverantörer och givetvis våra medarbetare.

Klimatneutral 2030

Så skapar vi en trivsam inomhustemperatur på kontoret

Det är mycket som påverkar hur du trivs på din arbetsplats. Bra ventilation, effektivt ljus, rimliga ljudnivåer och inspirerande inredning är några exempel. Dessutom är det viktigt med en behaglig och trivsam inomhustemperatur. Här följer några tips på hur vi tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för en trivsam och klimatsäker inomhustemperatur!

Inomhustemperatur på kontoret

Serviceanmälan

Är det något som inte fungerar som det ska?

Här kan du enkelt och smidigt göra din serviceanmälan!

Serviceanmälan