Autogiro och e-faktura för företag

Betala med autogiro

Som företag kan du enkelt betala din hyra med autogiro. Det är smidigt och kostar ingenting extra. Du slipper också tänka på krångliga OCR-nummer och kan vara säker på att din hyra betalas i tid.

För att ansöka om autogiro fyller du i blanketten som du hittar här och skickar tillbaka den till oss, antingen per post eller som PDF till mailadressen info@lundbergs.se. Det är viktigt att du skriver under blanketten innan du skickar in den till oss. Så snart ditt autogiro är registrerat drar vi hyran automatiskt från ditt konto den näst sista bankdagen varje månad.

Vill du dessutom slippa pappersavierna kan du anmäla dig till e-faktura. Då skickar vi fakturan enbart för kännedom till din internetbank, samtidigt som den automatiska betalningen sker via autogiro. Observera att om du skulle få hyresavier av oss strax före eller efter att du ansökt om autogiro, ber vi dig att betala dessa tills att du har fått nya avier från oss med ett makulerat inbetalningskort.

Kontakta oss om du vill ha hjälp

Har du frågor kring autogiro, e-faktura eller din hyra? Kontakta oss på telefonnummer 011-21 65 00 eller maila oss på info@lundbergs.se så hjälper vi dig. 

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Sök kontakt