Repslagaregatan 19

Linköping

Här finner ni en mindre, välplanerad lokal på ett strategiskt och mycket centralt läge! Lokalen på 60 kvm rymmer 4-6 medarbetare och har på samma våningsplan ett gemensamt mötesrum för 15 personer att boka för behov. Det höga läget på våning 6, med fönster mot Farbror Melins och St Larskyrkan torg ger ett fint ljusinsläpp. Med kontor i Braxen 19 har ni direkt tillgång till stadens utbud av lunch, träning och shopping utanför dörren. Som hyresgäst av lokalen finns möjlighet att använda våra populära Plustjänster – tillval som berikar arbetsplatsen. Vi tagit fram ett utbud av tilläggstjänster som gör det enkelt att skapa en trivsam och hållbar arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Vi erbjuder bland annat service av städ, kaffe och frukt samt växtinredning och mötesteknik. Vi har kontakten med leverantörerna och ni adderar det som passar. Allt på en faktura!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

60 kvm

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Centralt i Linköping, mellan resecentrum och stadskärnan, hittar du moderna affärslokaler i kontors- och butiksfastigheten Braxen 19. Kvarteret gränsar mot Storgatan, S:t Larsparken och Farbror Mellins torg. Med en kort promenad når du fina promenadstråk i Trädgårdsföreningen och längs Stångån. Delar av fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Här finns varmgarage i källaren med totalt 100 platser att hyra via separat kö. I kvarteret ligger även P-huset Braxen med över 150 platser.

Kommuni­kationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik utgår från Trädgårdstorget, några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.

Laddar...