Olai Kyrkogata 50

Norrköping

Välkommen till ert framtida kontor om 287 kvm på fjärde våningen i ett av Norrköpings mest centrala lägen. Här har du hela citys utbud precis runt hörnet med både restauranger, shopping och upplevelser. Lokalen har idag en planlösning som rymmer både kontorsrum och en mindre social yta i anslutning till pentryt. I just denna lokal finns även den unika möjligheten att utöka ytan och ta hela våningsplanet. Lokalen får då en fin fördelning mellan öppet landskap och separata kontorsrum.

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

287 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Fastigheten Liljan 6 är belägen i bästa cityläge mitt i händelsernas centrum. Här har du nära till alla bekvämligheter samtidigt som lummiga Södra Promenaden, Vasaparken, vackra gångstråk kring Motala ström och populära Industrilandskapet ligger precis i närheten.

Bilplats

66 garageplatser och 24 parkeringsplatser utomhus. Till både garage- och parkeringsplatserna är det separat kö. Med Spiralen-parkeringen precis intill finns alltid möjlighet för besöks-och tillfällig parkering mot avgift.

Kommuni­kationer

Spårvagn och buss går precis utanför dörren och Resecentrum når du på tio minuters promenad. Du har samtidigt cykel- och gångavstånd till det mesta.

Laddar...