Korta Gatan 7

Solna

Välkommen till ditt nya kontor! Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor som har ett perfekt läge med närhet till bra kommunikationer, bland annat ligger tunnelbanestationen Solna strand precis intill och du har bara 10 minuters promenad till en pendeltågsstation. Här finns också gott om parkeringsplatser. I närområdet hittar du restauranger, kaféer och gym samt fina promenadstråk längst med Bällstaviken. Det finns goda möjligheter att vara med och påverka lokalens ytskikt samt planlösning!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

545 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

I direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand ligger Valnöten 2 med sina flexibla kontorslokaler. Det här är ett inspirerande och bekvämt affärsläge, inte minst med närheten till såväl Sundbyberg som Solna och Stockholm. Dessutom finns Bällstaviken precis runt hörnet och du har gångavstånd till både gym, restauranger och fik.

Bilplats

Fastigheten har en utomhusparkering med 134 platser och ett varmgarage med 67 platser.

Kommuni­kationer

Solna Strand tunnelbanestation ligger i anslutning till fastigheten. Ett flertal busslinjer finns i området och du har bara tio minuters promenad till pendeltågen. Dessutom ligger Bromma flygplats endast cirka fem kilometer från Solna Strand.

Laddar...