Solna Strandväg 21

Solna

Nu finns möjligheten att hyra denna trevliga kontorslokal. Lokalen har idag en öppen planlösning med ett flertal mötes/konferensrum i olika storlekar, wcs, dusch, pentry m.m. Det finns mycket goda möjligheter att vara med och påverka lokalens ytskikt samt planlösning. Går att dela upp lokalen i olika storlekar, från ca. 370 kvm. Lokalen ligger 50 meter från Solna Strands t-bana, det finns även ett gym i huset som får nyttjas av hyresgästerna. Lokalen passar perfekt som utbildningslokal eller kontor!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

940 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

I direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand ligger Valnöten 2 med sina flexibla kontorslokaler. Det här är ett inspirerande och bekvämt affärsläge, inte minst med närheten till såväl Sundbyberg som Solna och Stockholm. Dessutom finns Bällstaviken precis runt hörnet och du har gångavstånd till både gym, restauranger och fik.

Bilplats

Fastigheten har en utomhusparkering med 134 platser och ett varmgarage med 67 platser.

Kommuni­kationer

Solna Strand tunnelbanestation ligger i anslutning till fastigheten. Ett flertal busslinjer finns i området och du har bara tio minuters promenad till pendeltågen. Dessutom ligger Bromma flygplats endast cirka fem kilometer från Solna Strand.

Laddar...