Toppbetyg i service

Sedan flera år tillbaka mäter vi våra bostadshyresgästers upplevelse genom att delta i fastighetsbranschens stora kundundersökning AktivBo. I undersökningen ställer vi frågor om hur hyresgästerna upplever sitt boende och vår service och flera år i rad har vi fått resultat som är i absoluta framkant jämfört branschen. 2023 fick vi återigen ta emot det ärofyllda priset Kundkristallen i kategorierna Högsta serviceindex och Högsta profil. Det är vi otroligt stolta och glada över!

Våra fastighetsskötare gör ett fantastiskt jobb som uppskattas mycket av våra hyresgäster. 98% upplever att de fått ett bra bemötande av sin fastighetsskötare. 

 

Att våra hyresgäster år efter år ger oss så fina betyg kommer inte av sig självt, det är resultatet av alla medarbetares stora engagemang och ansträngningar. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker. Lundbergs Fastigheter arbetar på ett strukturerat sätt med resultatet från varje års kundundersökning. Vi är tacksamma för hyresgästernas feedback och resultatet ger värdefulla insikter som vi tar med i såväl fastigheternas handlingsplaner och den dagliga förvaltningen som det långsiktiga utvecklingsarbetet för bolaget i stort. Att det gör skillnad är vi helt säkra på.

 

97 % av våra hyresgäster skulle rekommendera oss som hyresvärd.

Resultat från AktivBo-undersökningen 2023

 

Till Om oss