LINK Business Center

Näringslivets nya mötesplats i Östergötland

""
""

Plats för nya möten

Mitt i centrala Linköping har ett nytt landmärke växt fram. En byggnad som förändrat stadsbilden för alltid. En mötesplats som förändrar sättet vi gör affärer. Och kontorslösningar som skapar nya sätt att arbeta.

Här sätts affären, människan och mötet i centrum. Mötet mellan intressanta företag inom vitt skilda branscher med anställda inom en mängd olika kompetensområden. Alla samlade under ett tak för att komplettera varandra och tillsammans skapa en plats för utveckling. Utveckling av företag, affärer och människor.

För LINK Business Center är mer än bara en spektakulär byggnad. Det är ett affärskoncept med smarta tjänster och unik arkitektur som både underlättar vardagen och gör arbetsplatsen till en konkurrensfördel. Här gör du bättre affärer och hit attraheras nya talanger. Här träffar du företag, kunder och kollegor för att göra affärer, nätverka, arbeta och hämta ny energi. Ett inspirerande affärscentrum som håller över tid. Som sammanför företag, kopplar ihop människor och länkar samman alla delar inom näringslivet.

Det är LINK Business Center

Gert Wingårdh berättar om LINK Business Center

 

Vi besökte arkitekten Gert Wingårdh på hans kontor i Göteborg för att prata om arbetet med att rita LINK Business Center.

Följ med när Wingårdh berättar om precisionen kring byggnadens utformning, den uråldriga teknik som skapat fasadplattorna och vad Kilimanjaro, grekiska tempel och medelhavet har med LINK Business Center att göra.

Längre in i filmen får vi följa med in i denna spektakulära byggnad och bland annat se det fantastiska golvet som är format av 23 000 terrazzoplattor.

”Ljus, fräsch, klar, ren. Man ska känna sig upplyft när man kommer in!”

Välkommen till regionens nya mötesplats för näringslivet.

""

Boka konferensrum hos oss!

På LINK Business Center finns möjlighet att hyra två mindre konferensrum samt vår fina hörsal. Intresserad? Du bokar via Östsvenska Handelskammaren.

Boka här!
""

ÖK Smak & Tak

En av våra hyresgäster är ÖK Smak & Tak, ett nordiskt brasserie med gott om plats för möten och upplevelser. När vädret tillåter är takbaren öppen med Linköpings bästa utsikt – väl värd ett besök eller två!

Läs mer om ÖK Smak och Tak

Vill du veta mer om LINK Business Center?

Hör av dig så svarar jag gärna på dina frågor!