Äntligen kan vi ses igen! 

Nu öppnar samhället upp igen och vi är glada att kunna ses och ta emot besök. Våra kontor är öppna som vanligt och ni hittar våra öppettider här

Vi hälsar alla välkomna och påminner samtidigt att fortsätta hålla avstånd, tvätta händerna noga och stanna hemma vid symptom. 

Fortsätt att vara försiktiga 

Trots att livet börjar komma tillbaka till normalläge behöver vi känna efter och tänka till över vårt agerande.  

Detta gäller i allt vårt arbete:

  • Vid minsta symptom på influensa eller förkylning stannar våra medarbetare hemma.
  • Vi tvättar händerna och använder desinfektionsmedel.
  • Vi tar inte i hand, undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.
  • Vi uppmanar våra medarbetare att hålla digitala möten och avstämningar.
  • Vi har infört ändrade arbetssätt och rutiner vid flera av våra återkommande arbetsuppgifter. Som du kan läsa om lite längre ner gör vi exempelvis hembesök hos våra hyresgäster.

Vi fortsätter att följa utvecklingen av coronaviruset covid-19 noggrant och anpassar våra åtgärder efter rådande situation.

Smittspridning på arbetsplatsen 

Om något fall av covid-19 upptäcks på någon av Lundbergs Fastigheters arbetsplatser följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendation om smittspårning samt utökad testning. 

Besök i lägenheter 

Vi vill ge dig som hyresgäst bästa möjliga service utan att utsätta dig eller någon annan för onödiga risker. Inför planerade hembesök kommer vi därför att ställa några frågor om dig och dem du bor med. Vi ber dig att berätta om du eller någon annan i lägenheten: 

  • har några symptom på sjukdom eller förkylning
  • ingåri någon riskgrupp 

Om du svarar ja på någon av frågorna bokar vi tillsammans en ny tid för besök. Vid akuta ärenden försöker vi hitta en lösning som inte utsätter någon för några risker. 

Besök i kontorslokaler

För oss är det viktigt att vi kunna ge våra hyresgäster bästa möjliga service på ett säkert sätt. Nu när vi öppnat upp kontoren igen påminner vi alla besökare samt entreprenörer och hyresgäster, att fortsatt vara försiktiga och att stanna hemma vid symptom.  

Behöver du vår hjälp?

I dessa tider är det många människor som är i behov av olika typer av hjälp. Det kan vara allt ifrån att handla mat till att ha någon att prata med. Du som hyresgäst får gärna höra av dig till oss, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Information på fler språk

Hos Folkhälsomyndigheten hittar du information på olika språk om covid-19 och hur du skyddar dig och andra från smitta.

Information in other languages

For information in other languages on how to protect yourself and others from spread of infection, please visit The Public Health Agency of Sweden’s website. You also find information on Vårdguiden 1177.

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Sök kontakt