Häng med på vår resa mot framtiden!

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli attraktiva, hållbara mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Hundra?

På Lundbergs Fastigheter möter vi både små och stora frågeställningar. Gillar du utveckling? Då trivs du hos oss.

 

Det goda medarbetarskapet

Medarbetarskapet handlar om ömsesidig respekt och att våra medarbetare tar en aktiv och ansvarstagande roll. Vi har en delegerande kultur där varje individ har mandat att fatta dagliga beslut och tar ett stort ansvar för sitt eget resultat.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är de som gör skillnad och det är deras insatser och engagemang som gör oss till en av branschens mest konkurrenskraftiga och utvecklingsorienterade företag.

 

Vill du göra skillnad på riktigt? Vi ger dig möjligheterna

Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart cityliv? Oavsett roll hos oss behöver du ha inställningen och viljan att alltid hjälpa kunden och att alltid känna ansvar för framtiden. På Lundbergs Fastigheter syns din arbetsinsats och du får chans att visa vad du går för. Vi uppmuntrar kreativitet och nytänkande, och vi värnar såklart om att ha roligt på jobbet! Som fastighetsbolag ska vi driva utvecklingen framåt, och det är våra medarbetare som gör det möjligt. Nyfiken på att jobba hos oss? Varmt välkommen att höra av dig!

 

En bild för en kolumn om Great place to work

Great place to work

I många år har vi genomfört medarbetarundersökningar och sedan 2017 gör vi detta i samarbete med Great Place to Work. Deras metod bygger på över 30 års studier om medarbetarupplevelser på arbetsplatser och är idag den mest använda medarbetar­undersökningen i världen.

Vi utför två typer av studier, medarbetarperspektiv och ledar­perspektiv. Fokus ligger på hur engagerade medarbetarna är, vilket är grunden till hur bra vi kan utvecklas och lyckas. Undersökningen ger även indikationer på möjliga utvecklingsområden. På det här sättet får vi ett bra komplement till medarbetarsamtal och visselblåsarfunktion för att identifiera risker.

Great place to work

Just nu har vi inga lediga jobb

Håll utkik här om du är intresserad av att arbeta hos oss!

Läs mer om Lundbergs Fastigheter här!

Med tryggheten i fokus! 

Vi är aktiva i flera stadsutvecklingsprojekt som har tryggheten i fokus. I vårt eget arbete jobbar vi ständigt för att hålla miljöerna kring fastigheterna trygga och säkra, samtidigt som vi vill bidra till ett city där alla åldrar trivs och vill umgås. Ett hållbart cityliv 24 timmar om dygnet.

Stadsutveckling

100.000 människor. 10 städer. 365 dagar om året.

Vi finns i tio städer i Sverige, i ett band från Göteborg i väst till Stockholm i öst. På samtliga platser erbjuder vi attraktiva citylägen inom Living, Business och Leisure.

Våra städer
En bild för en kolumn om Länge leve långsiktigheten!

Länge leve långsiktigheten!

Lars Erik Lundberg grundade företaget i Norrköping 1944, endast 24 år ung. Som nytänkande byggnadsingenjör insåg han tidigt att det borde finnas värde i att äga och förvalta fastigheterna själv, istället för att sälja dem när de var färdigbyggda. Resten är svensk fastighetshistoria.

Vår historia

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!

Sök kontakt