Hållbarhetskoordinator

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en hållbarhetskoordinator som vill vara med och utveckla vår hållbarhetsrapportering och vara ett stöd för verksamheten på vår resa mot en klimatneutral framtid.

 

Din roll

Som hållbarhetskoordinator hos Lundbergs Fastigheter arbetar du med vår hållbarhetsrapportering. Du utvecklar befintliga och nya metoder och processer för insamling och uppföljning av hållbarhetsrelaterad data. Du samlar in data, utför utsläppberäkningar samt sammanställer och utvärderar vårt klimatbokslut. Vidare deltar du i arbetet med EU-reglerade krav, såsom CSRD och Taxonomi. Du är ett stöd till verksamheten och både deltar i och leder interna hållbarhetsprojekt. Du ingår i bolagets hållbarhetsgrupp med representanter från alla delar av verksamheten. Du arbetar nära rapporteringsansvarig hållbarhet och du rapporterar till hållbarhetschef, tillsammans utgör ni bolagets hållbarhetsavdelning.

Placeringsort är Stockholm, men du kommer arbeta nära förvaltningen i samtliga städer.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och hållbarhet som är i början av din karriär. För att trivas och vara framgångsrik i rollen behöver du tycka om att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du har lätt för att ta kontakt och tycker om att inspirera och dela med dig av din kunskap. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten, analytisk, lösningsorienterad och kan utrycka dig väl i tal och skrift. Du är noggrann och tycker det är viktigt med detaljer samtidigt som du har god förmåga att lyfta blicken och se helheten. Du kanske inte är bekant med fastighetsbranschen ännu men vi är säkra på att du är framåt och nyfiken på att lära dig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av klimatberäkningar, livscykelanalys, hållbarhetsrapportering och ramverk så som EU-taxonomin och Greenhouse Gas-protokollet, projektledning och verksamhetsutveckling.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september. Mejla din ansökan med CV och ett personligt brev till rekrytering@lundbergs.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Sandborgh på telefon 08-463 06 06.

Välkommen med din ansökan!