En bild för en kolumn om LINK Business Center

LINK Business Center

Mitt i centrala Linköping har ett nytt landmärke växt fram. En byggnad som kommer förändra stadsbilden för alltid. En mötesplats som kommer att förändra sättet vi gör affärer. Och kontorslösningar som kommer skapa nya sätt att arbeta.

Här sätts affären, människan och mötet i centrum. Mötet mellan intressanta företag inom vitt skilda branscher med anställda inom en mängd olika kompetensområden. Alla samlade under ett tak för att komplettera varandra och tillsammans skapa en plats för utveckling. Utveckling av företag, affärer och människor.

För LINK är mer än bara en spektakulär byggnad. Det är ett affärskoncept med smarta tjänster och unik arkitektur som både underlättar vardagen och gör arbetsplatsen till en konkurrensfördel. Här gör du bättre affärer och hit attraheras nya talanger. Här träffar du företag, kunder och kollegor för att göra affärer, nätverka, arbeta och hämta ny energi. Ett inspirerande affärscentrum som håller över tid. Som sammanför företag, kopplar ihop människor och länkar samman alla delar inom näringslivet.

Det är LINK Business Center

Gert Wingårdh berättar om LINK Business Center

 

Vi besökte arkitekten Gert Wingårdh på hans kontor i Göteborg för att prata om arbetet med att rita LINK Business Center.

Följ med när Wingårdh berättar om precisionen kring byggnadens utformning, den uråldriga teknik som skapat fasadplattorna och vad Kilimanjaro, grekiska tempel och medelhavet har med LINK Business Center att göra.

Längre in i filmen får vi följa med in i denna spektakulära byggnad och bland annat se det fantastiska golvet som är format av 23 000 terrazzoplattor.

”Ljus, fräsch, klar, ren. Man ska känna sig upplyft när man kommer in!”

Välkommen till regionens nya mötesplats för näringslivet.

Välkommen till LINK Business Center!

Nu har vi slagit upp portarna till LINK Business Center! Kom in och testa ÖK Smak & Taks goda mat och njut av vår fina, nya mötesplats. Lagom till våren öppnar takterrassen upp med Linköpings bästa utsikt – väl värd ett besök eller två! Varmt välkommen!

ÖK Smak & Tak

En av våra hyresgäster är ÖK Smak & Tak, ett nordiskt brasserie med gott om plats för möten och upplevelser.

Läs mer om ÖK Smak och Tak

Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren är en av de hyresgäster som redan är på plats i LINK Business Center, vi ser fram emot att tillsammans med dem utforma regionens nya mötesplats.

Läs mer om handelskammaren

Under 2022 kommer övriga hyresgäster flytta in, varmt välkomna!

Vill du veta mer om LINK Business Center?

Hör av dig så svarar jag gärna på dina frågor!