En bild för en kolumn om LINK Business Center växer fram

LINK Business Center växer fram

Mitt i centrala Linköping växer ett nytt landmärke fram. En byggnad som kommer förändra stadsbilden för alltid. En mötesplats som kommer att förändra sättet vi gör affärer. Och kontorslösningar som kommer skapa nya sätt att arbeta.

Här sätts affären, människan och mötet i centrum. Mötet mellan intressanta företag inom vitt skilda branscher med anställda inom en mängd olika kompetensområden. Alla samlade under ett tak för att komplettera varandra och tillsammans skapa en plats för utveckling. Utveckling av företag, affärer och människor.

För LINK är mer än bara en spektakulär byggnad. Det är ett affärskoncept med smarta tjänster och unik arkitektur som både underlättar vardagen och gör arbetsplatsen till en konkurrensfördel. Här gör du bättre affärer och hit attraheras nya talanger. Här träffar du företag, kunder och kollegor för att göra affärer, nätverka, arbeta och hämta ny energi. Ett inspirerande affärscentrum som håller över tid. Som sammanför företag, kopplar ihop människor och länkar samman alla delar inom näringslivet.

Det är LINK Business Center

ÖK Smak & Tak

En av våra hyresgäster är ÖK Smak & Tak, ett nordiskt brasserie med gott om plats för möten och upplevelser.

Läs mer om ÖK Smak och Tak

Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren flyttar in i LINK Business Center i december, vi ser fram emot att tillsammans med dem utforma regionens nya mötesplats för näringslivet i Östergötland.

Läs mer om handelskammaren

Välkommen till LINK Business Center!

I december slår vi upp portarna till LINK Business Center! Så nu är det inte lång tid kvar innan ni kan komma och testa ÖK Smak & Taks goda mat och njuta av vår fina, nya mötesplats. Lagom till våren öppnar takterrassen upp med Linköpings bästa utsikt – väl värd ett besök eller två! Varmt välkommen!

Under 2022 kommer övriga hyresgäster flytta in, varmt välkomna!

Vill du veta mer om LINK Business Center?

Hör av dig så svarar jag gärna på dina frågor!