• Pressmeddelande
  • Publicerad: 2023-11-15

J.Lindeberg öppnar Archive Popup i Norrköping city

J.Lindeberg öppnar Archive Popup i Norrköping city

Det internationella modevarumärket J.Lindeberg kommer till Linden Köpcentrum. Den 20 november är det premiär för ”J.Lindberg Archive” som kommer att vara öppen under vintern.

- Att få hälsa J.Lindeberg välkomna till Norrköping och Linden Köpcentrum lagom till julhandeln känns fantastiskt roligt, säger Lisa Thörn, kommersiell uthyrare på Lundbergs Fastigheter. Konceptet kommer att komplettera befintligt utbud i innerstan på ett bra sätt och vi ser fram emot att få erbjuda Norrköpingsbor och besökare möjligheten att uppleva och utforska J.Lindeberg.

J.Lindeberg lanserades i Stockholm och New York 1996 med en vision om att utmana normer och revolutionera modet på golfbanan. Sedan starten har J.Lindeberg vuxit till ett globalt varumärke som fortsatt att bryta konventioner och sudda ut gränserna mellan mode och sport. I dag erbjuds innovativa, moderna och mångsidiga produkter inom framförallt mode, golf, tennis, alpint och outdoor. Kollektionerna är designade för att passa en modern aktiv livsstil och är tillverkade av premiummaterial som till största del är certifierade och hållbart framtagna.

Butiken öppnar kl. 10:00 den 20 november på Linden Köpcentrums nedre plan vid entrén till Hantverkaregatan.

I hjärtat av Norrköping finns Linden Köpcentrum. Tillsammans med Spiralen Köpcentrum står vi för en stor del av Norrköpings shoppingutbud och vill vara det självklara valet för shopping, matupplevelser och fritidsintressen såsom bio och träning.