• Pressmeddelande
  • Publicerad: 2024-01-18

Lundbergs Fastigheter nominerade till Kundkristallen i tre kategorier

Lundbergs Fastigheter nominerade till Kundkristallen i tre kategorier

Lundbergs Fastigheter är återigen en av Sveriges bästa hyresvärdar. Det stod klart när AktivBo på torsdagseftermiddagen presenterade nomineringarna till Kundkristallen 2023. Lundbergs Fastigheter är med bland topp tre i kategorierna högsta serviceindex (4 000-10 999+ lägenheter), högsta profil (4000+ lägenheter) och högsta produktindex (4 000+ lägenheter).

Vilka som vinner Kundkristallen tillkännages den 8 februari vid Benchmark Event. Vid Benchmark Event uppmärksammar AktivBo de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som via en årlig kundundersökning har utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster.

Lundbergs Fastigheter har genom åren vunnit flera Kundkristaller och stod i fjol som vinnare i kategorierna Högsta serviceindex (4 000-10 999+ lägenheter) och Högsta profil (4 000+ lägenheter).

- Att våra hyresgäster än en gång gett oss så fin respons känns helt fantastiskt, säger Peter Lundgren, regionchef Väst och ansvarig för arbetet med AktivBo på Lundbergs Fastigheter. Vi pratar mycket om att alltid ha kundupplevelsen i fokus och detta är en fin bekräftelse på att våra medarbetares engagemang och ansträngningar verkligen gör skillnad för våra hyresgäster.