Vill du jobba för ett hållbart cityliv? Bli Trainee hos oss.

Vad är bäst för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Som trainee hos Lundbergs Fastigheter möter du både små och stora frågor som ytterst syftar till en enda sak: Att utveckla attraktiva, hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Låter det spännande? Sök till traineeprogrammet idag!

Om traineeprogammet 

Som trainee hos Lundbergs Fastigheter blir du helt naturligt en del av vår framtid. Därför har vi stora förhoppningar på ditt engagemang och att du bidrar till vår utvecklingsresa genom nyfikenhet och nytänkande. Under drygt ett års tid får du chansen att jobba i ett flexibelt traineeuppdrag inom flera olika områden av vår verksamhet. Du kommer arbeta i tätt samarbete med våra avdelningschefer och verksamheten, såväl internt som externt, och rapporterar direkt till HR-chef. Låter det spännande? Då ska du läsa vidare! Men först lite om det praktiska: Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs av oss på Lundbergs Fastigheter, men att hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry. Frågor om tjänsten, Lundbergs Fastigheter eller upplägget ställer du därför direkt till Clevry och ansvarig rekryterare, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@clevry.com).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Våra avdelningschefer har ett brett ansvar som spänner över samtliga affärsområden: Bostad, Kontor, Handel & Mötesplatser. Din traineetid består av olika block och du utgår ifrån vårt huvudkontor i Norrköping. Du kommer få arbeta med alla tre affärsområden vilket innebär att du snabbt bygger upp ett stort kontaktnät i företaget och även i branschen. En stor del av ditt ett-åriga traineeprogram kommer att bedrivas i projekt som är gränsöverskridande mellan olika affärsområden och avdelningar, och innebär stor variation med utgångspunkt från ekonomi/verksamhetsutveckling. Exempel på arbetsuppgifter kan vara framtagning av underlag och analyser, projektuppföljning samt att delta eller driva olika verksamhetsutvecklingsprojekt.

Din profil

Grundläggande är såklart att du har ett stort intresse för fastighetsbranschen, och att du känner ett engagemang i frågor som rör hållbarhet och attraktivitet i våra stadskärnor – med människan i centrum. Vi tror att du just nu studerar på universitetsnivå med inriktning ekonomi, industriell ekonomi, management eller verksamhetsutveckling, alternativt annan relevant utbildning med liknande inriktning. Du tar examen till sommaren 2022 och är otroligt laddad för att testa dina kunskaper och utveckla dina förmågor i en stimulerande miljö.

Som person sprider du energi till din omgivning genom ditt engagemang och ansvarstagande, samtidigt som du med nyfikenhet och öppenhet möter nya människor och utmaningar. Du kombinerar affärsmässighet och god analytisk förmåga med ett kreativt sinne och känner dig trygg i att ta initiativ, prova nya idéer och ta hjälp när det behövs. Du triggas av tanken att jobba gränsöverskridande i projektform med allt vad det kräver av helhetsförståelse, kommunikativa egenskaper och förmåga att knyta ihop säcken, dvs att på bästa sätt lösa dina uppgifter och uppfylla uppställda mål. Sist men inte minst har du modet att ifrågasätta, utmana och tänka större. Vi vill att du ska göra skillnad!

Din ansökan

I din ansökan vill vi ha CV och ett personligt brev. Vi ser gärna att du bifogar betyg och även referenser separat. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Din ansökan skickas via annons och urval genomförs löpande. Frågor ställs till ansvarig rekryterare och Clevry.

Läs mer och ansök här