""

Solna strand

I Solna strand precis intill Mälaren och med gångavstånd till Sundbyberg ligger vår kontorsbyggnad Valnöten. Här erbjuder vi lokaler med stor flexibilitet och goda möjligheter till anpassningar. Den del av fastigheten som på 60- och 70-talet tillhörde Facit fick 2022 en rejäl uppfräschning både in- och utvändigt.

Resan till Solna strand är smidig oavsett om du väljer att ta dig hit med tunnelbana, bil, buss, cykel eller tåg. I närområdet finns gott om restauranger och caféer att välja bland. Här finns även gym och utomhusgym samt trevliga motionsstråk längs vattnet. Trevligt och smidigt. Välkommen till Valnöten och Solna strand!

""

Smidigt läge nära kommunikationer

Solna strand är lätt att nå oavsett hur du reser. Tunnelbanans blå linje stannar utanför entrén och resan från T-centralen tar 10 minuter. Med bil tar resan ca 15 minuter från centrala Stockholm och med cykel tar du dig hit på ca 20 minuter längs trevliga cykelvägar intill Mälaren. Parkering för både cykel och bil finns det gott om i anslutning till fastigheten. Sommartid kan du hoppa på pendelbåten M/S Hamnskär i centrala Stockholm och glida hela vägen fram till Solna strand. Pendel- och fjärrtåg till hela Mälardalen går från Sundbyberg som ligger på promenadavstånd. Med sitt läge norr om city nås både Bromma Flygplats och Arlanda smidigt med bil eller kollektivtrafik.

""

Flexibelt och anpassningsbart

Vill ni skala upp och växa eller trimmar ni verksamheten och söker något mindre? I Valnöten finns möjlighet att kombinera flera lokaler eller dela av en större för att passa de behov ni har idag. Vi hjälper er såklart också att anpassa utformningen både vad gäller planlösning och inredningsdesign. Hör av dig till oss om du vill diskutera vad som går att göra.

""

Våra lediga lokaler

Är Solna strand platsen där ni ska förverkliga era affärsidéer? Ta en titt på de lokaler som finns lediga just nu och hör av dig till oss om du vill veta mer.

Lediga lokaler Solna strand

Kontakta oss!

Hör av dig direkt till oss om du har frågor eller är intresserad!