Drifttekniker till region Stockholm

 

""

 

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en drifttekniker till region Stockholm som vill vara med och fortsätta utveckla våra fastigheter.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker på Lundbergs Fastigheter är bred, med en mängd olika arbetsuppgifter kopplat till driften i våra bostäder och kontor. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du får ta mycket eget ansvar och där din insats kommer ha en avgörande betydelse för vår energieffektivisering. Att minska vår energiförbrukning är något vi länge arbetat intensivt med men nu vill vi växla upp ytterligare, här kommer ditt bidrag göra stor skillnad.

Du ansvarar för att den dagliga driften fungerar tillfredsställande och får resurser att hantera våra serviceanmälningar såväl som övriga driftsfrågor. I rollen har du ett nära samarbete med driftingenjörer, tekniska förvaltare, förvaltare och fastighetsskötare samt har mycket kontakt med entreprenörer och hyresgäster, vilket kräver att du är en god kommunikatör och har en god social förmåga.

Din placering kommer att vara på vårt fina, nyrenoverade kontor i Södertälje men du kommer även arbeta i Stockholm och Eskilstuna som ingår i region Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:

  • Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem i samråd med driftingenjör.
  • Felsökning och åtgärder i lägenheter och lokaler i samarbete med fastighetsskötare.
  • Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag för bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi du behöver drivas av att skapa en bra kundupplevelse för våra bostads- och kontorshyresgäster på ett långsiktigt och hållbart sätt. För oss är det viktigt att vi som kollegor trivs och har det bra tillsammans. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och tror du beskrivs som en positiv och serviceinriktad person som är lösningsorienterad och trygg i dig själv.

Eftersom din vardag präglas av samarbete med kollegor och mycket externa kontakter krävs att du är en god kommunikatör som är affärsmässig och kundorienterad. Det är en stor fördel om du är van vid att leda projekt.

Vi tror att du har en relevant utbildning, t.ex. inom drift- och fastighetsteknik med några års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och har kompetens inom styrsystem, ventilation, värme, el och energioptimering. Du behöver ha god IT-kompetens och vi tror du är nyfiken på ny teknik och gärna sätter dig in i nya system och lösningar.

I arbetet som drifttekniker är sällan en dag den andra lik och du behöver vara stresstålig med god förmåga att prioritera och planera. Datorvana samt B-körkort är nödvändigt för tjänsten, likaså behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 aug. Urval sker löpande och din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya medarbetare. Mejla din ansökan till rekrytering@lundbergs.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Sandborgh på telefon 0709-21 66 06. Välkommen med din ansökan redan idag!