En bild för en kolumn om Välkommen till LINK Business Center!

Välkommen till LINK Business Center!

Nu har vi äntligen öppnat Linköpings nya landmärke LINK Business Center. Den vita, karaktäristiska byggnaden är ritad av Gert Wingårdh och är såväl en invändig som utvändig skönhet. Fastigheten om ca 13 000 kvm rymmer kontor, en inbjudande lobby för möten och mingel, en hörsal för både stora och små event samt ett nytt tillskott till stadens restaurangutbud.

För att göra verklighet av visionen att skapa en mötesplats för näringslivet i Linköping och regionen har byggnaden fyllts med en spännande mix av hyresgäster. En blandning av starka varumärken som ser värdet av den fysiska mötesplatsen och som vill vara med och bidra till LINK Business Center.

Östsvenska Handelskammaren och restaurangen ÖK Smak & Tak öppnar sina verksamheter under december. Övriga hyresgäster flyttar in 2022.

 

LINK Business Center
En bild för en kolumn om För ett hållbart cityliv

För ett hållbart cityliv

Vi på Lundbergs Fastigheter utvecklar attraktiva, hållbara stadsmiljöer och erbjuder citylägen inom i tre områden: LIVING, BUSINESS och LEISURE. Vi finns i tio städer i Sverige, i ett band från Göteborg i väst till Stockholm i öst. 

Hur tänker du kring din framtid, i din stad? Drömmer du om nytt och bekvämt boende nära allt? Söker du en kreativ utvecklingsmiljö som attraherar kompetens, bygger varumärket och hjälper företaget växa? Vill du vara med och skapa framtidens mötesplatser i city?  

Berätta om dina behov och idéer, så öppnar vi dörren till ett hållbart cityliv. 

Välkommen till Lundbergs Fastigheter.