Välkommen till Lundbergs Fastigheter och Bostadslöftet! 

Vi älskar Norrköping och som stadens största privata fastighetsägare har vi varit med och utvecklat stadskärnan sedan 1944, då bolaget grundades. Bostadslöftet är ett sätt för oss att fortsätta att bidra till Norrköpings utveckling och samtidigt välkomna nyexaminerade studenter till vår fina hemstad. Bostadslöftet är ett samarbete mellan NKPG city, flera av Norrköpings hyresvärdar och Linköpings universitet och tillsammans kan vi garantera nyexaminerade studenter vid Campus Norrköping ett förstahandskontrakt på en bostad efter sina avslutade studier.

””


Vårt erbjudande
 

Vi har ingen bostadskö utan arbetar med matchning – vi vill hitta rätt lägenhet till rätt hyresgäst. Som nyexaminerad student på Linköpings Universitet Campus Norrköping är du garanterad en bostad hos oss förutsatt att du uppfyller kraven i vår uthyrningspolicy och att det finns en passande lägenhet tillgänglig.

 

Så funkar det

Vi publicerar lediga lägenheter löpande på vår hemsida. När du hittar en lägenhet som du är intresserad av gör du en intresseanmälan för lägenheten genom att identifiera dig med BankID och sedan fylla i ett antal uppgifter om dig själv. I fältet som heter ”Meddelande” fyller du i att du är nyexaminerad student och vill ta del av Bostadslöftet. Om du går vidare i processen kommer du att bli erbjuden visning och senare också bli ombedd att visa ditt examensbevis.

Så fungerar vår uthyrningsprocess 
Till våra lediga lägenheter

 

Villkor och förutsättningar

För att bli erbjuden en lägenhet hos oss måste du uppfylla kraven i vår uthyrningspolicy. Gör du det kommer vi att erbjuda dig en bostad i den mån det finns en passande lägenhet tillgänglig.  

Vår uthyrningspolicy

""

Välkommen till nyrenoverade Staren!

Staren är en nyrenoverad fastighet mitt i centrala Norrköping. Lägenheterna är omsorgsfullt renoverade med nya ytskikt, nytt kök och badrum.

Läs mer om Staren
""

Bo granne med vackra Industrilandskapet - centralt i Norrköping

Här bor du modernt i centrala Norrköping med vackra Industrilandskapet som granne! I närområdet finns fina promenadstråk och många bra restauranger att njuta av. Lägenheterna är ljusa och luftiga och har öppen planlösning med välutrustade kök och badrum. Låter det intressant?

Läs mer om Kvarnbacken
""

Bo i Norrköping, vår hemstad

Det var i Norrköping vår resa började. I vår fina stad kan du bo mitt i stan eller i utkanten, med sekelskiftescharm eller helt nybyggt – välj själv. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lediga lägenheter i Norrköping