Living

Vi erbjuder lägenheter i alla storlekar, för livets alla faser och olika behov. Frihet, trygghet och omtanke ingår alltid.

””

Hitta din drömbostad

Hur tänker du kring din framtid, i din stad? Drömmer du om ett nytt och bekvämt boende nära allt? Här kan du hitta ditt drömboende!

0 kr
0 kr
20000 kr
20000 kr
””

Friheten finns inbyggd

Varför hyresrätt? Jo, för att du ska leva så tryggt och bekymmersfritt som möjligt. Det mesta som tillhör boendet ingår i hyran och du slipper oroa dig över bostadsmarknadens nycker. Dessutom är det smidigt att byta bostad när livssituationen förändras. Till exempel om familjen växer eller barnen flyttar ut. Med hyresrätt blir livet enklare.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.

""

Välkommen till nyrenoverade Staren!

Staren är en nyrenoverad fastighet mitt i centrala Norrköping. Lägenheterna är omsorgsfullt renoverade med nya ytskikt, nytt kök och badrum.

Läs mer om Staren
””

Bostadslöftet - för dig som tagit examen vid LiU campus Norrköping!

Bostadslöftet är ett samarbete mellan NKPG city, flera av Norrköpings hyresvärdar och Linköpings universitet och är bostadsgarantin för dig som tagit examen vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Läs mer om Bostadslöftet
””

Nyfiken på Sörbyängen?

Sörbyängen är ett område i centrala Örebro som har vuxit fram under de senaste åren, här hittar du moderna och luftiga hyresrätter med hög standard. Letar du efter ett bekvämt boende nära City men med naturen och golfbanan strax utanför dörren så kan det vara något för dig.

Läs mer om Sörbyängen

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!

Sök kontakt