Living

Vi erbjuder lägenheter i alla storlekar, för livets alla faser och olika behov. Frihet, trygghet och omtanke ingår alltid.

Hitta din drömbostad

Hur tänker du kring din framtid, i din stad? Drömmer du om ett nytt och bekvämt boende nära allt? Här kan du hitta ditt drömboende!

0 kr
0 kr
20000 kr
20000 kr
En bild för en kolumn om Friheten finns inbyggd

Friheten finns inbyggd

Varför hyresrätt? Jo, för att du ska leva så tryggt och bekymmersfritt som möjligt. Det mesta som tillhör boendet ingår i hyran och du slipper oroa dig över bostadsmarknadens nycker. Dessutom är det smidigt att byta bostad när livssituationen förändras. Till exempel om familjen växer eller barnen flyttar ut. Med hyresrätt blir livet enklare.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.

Vi växlar upp hållbarhetsarbetet – klimatneutral värdekedja 2030

Det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt. Vi tar hänsyn till båda aspekterna i vårt hållbarhetsarbete. Dessutom arbetar vi brett – vårt mål att bli klimatneutrala till 2030 omfattar hela värdekedjan från hyresgäster till partners, leverantörer och givetvis våra medarbetare.

Klimatneutral 2030

Lilla Lundbergsloppet

Lilla Lundbergsloppet är barnloppet i Atea Norrköpings Stadslopp som arrangeras av idrottsföreningen Tjalve IF. Dessutom är det en del i vårt samarbete med Generation Pep för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt och hälsosamt liv.

Lilla Lundbergsloppet

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!

Sök kontakt