Våra lägenheter

Här bor du modernt i historisk miljö! Kvarnbacken består av 392 hyresrätter fördelade på tre kvarter i centrala Norrköping med stadens vackra Industrilandskap som granne. Lägenheterna är ljusa och luftiga och har öppen planlösning med välutrustade kök och badrum.

I de högsta våningsplanen har du en fantastisk utsikt över hela Norrköping. Alla kvarter har en trivsam innergård med en mindre lekplats och sittytor. Fastigheterna är certifierade enligt Miljöbyggnad silver vilket innebär att det har byggts hållbart och med grönt material i huskropparna.

Nedan har vi samlat lite bilder från några av våra lägenheter för att du ska kunna få en känsla för hur det är att leva i Kvarnbacken, hör gärna av dig så kan vi visa lägenheterna i verkligheten och vi svarar gärna på dina frågor.

Fakta Kvarnbacken

Adress

S:t Persgatan, Kvarngatan och Källvindsgatan.

Lägenheter

1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta 33-112 kvadratmeter.

Utrustning

Ekparkett i alla rum, säkerhetsdörr till lägenheten, skjutdörrsgarderober/klädkammare, ljudisolerade fönster med persienn, fönsterbänkar av stenmaterial. Badrum med elektrisk golvvärme, handdukstork, klinker och kakel samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerad maskin i de mindre lägenheterna). Välutrustade kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

Balkong/uteplats

Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för ett antal 1:or.

El- och varmvattenförbrukning

Individuell mätning.

Tv/internet

Anslutning för fiberbredband, TV och IP-telefoni i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. I hyran ingår tv-paket Telia Lagom.

Förråd

Ja, i källaren. Tillgänglighet via hiss.

Posthantering

Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan.

Tillgänglighet

Mycket god. Hiss som når alla plan. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförråd finns i fastigheten.

Säkerhet

Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén.

Allmänna utrymmen

Tre gemensamma tvättstugor i kvarteren med elektroniska bokningstavlor och självdoserande maskiner. Cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd. Gemensamhetslokal med övernattningsrum som våra hyresgäster har möjlighet att hyra.

Hushållssopor/Återvinning

Sopnedkast på innergården för hushållssopor. Miljörum för källsortering.

Parkering

Garage finns i samtliga kvarter med möjlighet att hyra plats. Där finns även laddstolpar för elbilar.

Gård

Grön innergård med markvärme på gångytor. Parksoffor, bord, lekytor, belysning vid portar och gångvägar. Gården är bara tillgänglig med tagg och låst för obehöriga.

Kontakta oss!

Hör av dig direkt till oss om du har frågor eller är intresserad!