Nyforsgatan 26 C

Bo bekvämt nära kommunikationer och service

En bild för en kolumn om Trevliga ljusa lägenheter med hög standard

Trevliga ljusa lägenheter med hög standard

Precis utanför centrum, bara några steg från Resecentrum hittar du våra trevliga lägenheter på Nyforsgatan 26 C. Samtliga har genomgående hög standard med ljusa ytskikt och ekparkett i alla rum. Köken är utrustade med induktionshäll och varmluftsugn, diskmaskin samt inbyggd mikro. Badrummen är helkaklade och har golvvärme och i samtliga lägenheter finns tvättmaskin med torktumlarfunktion. Balkong finns i de flesta lägenheter och flera har inte bara en utan två stycken. Till fastigheten hör en sluten grönskande innergård med gott om sittplatser och bänkar, en uppskattad plats för umgänge under årets varmare månader.

Smidigt läge nära det mesta

Härifrån är det smidigt att ta sig med både tåg och buss med såväl centralstation som bussterminal bara några hundra meter bort. Du har också nära till service och bekvämligheter. En större mataffär finns precis runt hörnet och ett antal gym ligger i kvarteren intill. Och du behöver bara ta dig genom gångtunneln under järnvägen för att komma till stadskärnan där du hittar det mesta som behövs i vardagen, från vårdcentral, tandläkare och apotek, till kultur, shopping, restauranger och nöjen.

Lediga lägenheter på Nyforsgatan och våra andra fastigheter i Eskilstuna

Fakta Nyforsgatan 26C

Här kan du läsa mer om utrustningen i lägenheterna och fastigheten.

Fakta Nyforsgatan 26C
""

Toppbetyg i service

Varje år mäter vi våra bostadshyresgästers upplevelse genom att delta i fastighetsbranschens stora kundundersökning och 2023 fick vi än en gång ta emot utmärkelsen Kundkristallen för våra hyresgästers fina betyg. Det är vi otroligt stolta och glada över!

Kundkristallen

Lediga lägenheter i Eskilstuna

Nyfiken på våra andra fastigheter? Här kan du se alla lediga lägenheter i Eskilstuna.

Lediga lägenheter

Kontakta mig

Hör av dig till mig om du har frågor eller är intresserad av en lägenhet.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.