En bild för en kolumn om Sörbyängen

Sörbyängen

Med härliga grönområden utanför dörren och Örebro city på promenadavstånd är Sörbyängen läget för dig som vill ha ett boende med nära till det mesta. 

Grönskande omgivningar med parker, naturreservat, motionsspår och golfbana lockar till utomhusaktiviteter året runt. Dessutom finns tennisklubb, padelcentrum, bad och gym runt hörnet. Ett utbud du når smidigt till fots eller på cykel längs områdets välplanerade gång- och cykelstråk.

Sörbyängen har en blandad bebyggelse där villor, radhus och flerfamiljshus skapar ett levande och varierat område. Stormarknader, apotek och vårdcentral finns på bekvämt avstånd, så du kan utan problem lämna bilen hemma.

Buss 5, 6 och 68 trafikerar området och tar dig till city knappt en kvart, eller resecentrum på tjugo minuter.

Lediga lägenheter

Lägenheterna och närområdet

I Sörbyängen hittar du våra fyra fastigheter Fallskärmen, Grönpepparen, Isopen och Körveln. Husen är byggda mellan 2016 och 2019 och erbjuder ett modernt boende för dig som vill ha det bästa av stad och natur och en hyreslägenhets alla bekvämligheter.

Lägenherna och närområdet

Snabba fakta Sörbyängen

Lite snabba fakta om området. Välkommen att höra av dig till oss om det är något du inte hittar svar på!

Snabba fakta Sörbyängen

Vi växlar upp hållbarhetsarbetet – klimatneutral värdekedja 2030

Det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt. Vi tar hänsyn till båda aspekterna i vårt hållbarhetsarbete. Dessutom arbetar vi brett – vårt mål att bli klimatneutrala till 2030 omfattar hela värdekedjan från hyresgäster till partners, leverantörer och givetvis våra medarbetare.

Klimatneutral 2030

Kontakta oss!

Hör av dig direkt till oss om du har frågor eller är intresserad!

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.