Snabba fakta

Lägenheter

1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta 25-91,6 kvadratmeter.

Utrustning

Ekparkett i alla rum samt klinker i hallen (i de flesta lägenheter), säkerhetsdörr till lägenheten, garderober/klädkammare, ljudisolerade fönster, fönsterbänkar av stenmaterial. Många av badrummen har handdukstork, kakel på väggar och plastmatta på golv samt tvättmaskin och torktumlare, kombinerad maskin i de mindre lägenheterna (i vissa är det förberett för tvättmaskin och torktumlare). Välutrustat kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i många lägenheter, alternativ så är det förberett för diskmaskin.

Balkong/uteplats

Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för några mindre lägenheter.

El- och varmvattenförbrukning

Individuell mätning av varmvatten i alla lägenheter, ingår ej i hyran. Fallskärmen och Grönpepparen har individuell mätning av el, ingår ej i hyran. På Isopen och Körveln tecknar du eget elavtal.

TV/internet

Anslutning för fiberbredband, TV och IP-telefon i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. I hyran ingår TV-paket Telia Lagom.

Förråd

Alla lägenheter har förråd som är lättillgängliga.

Posthantering

Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan.

Tillgänglighet

Mycket god. Hiss som når alla plan, förutom några uppgångar där hissen inte går ner i källaren. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförvaring i cykelrum.

Säkerhet

Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén.

Allmänna utrymmen

Gemensam tvättstuga med elektronisk bokningstavla. I Fallskärmen finns cykelrum med pump och reparationsutrustning.

Hushållssopor/återvinning

Miljörum för källsortering.

Parkering

I Fallskärmen finns garageplatser i källarplan, där finns också laddstolpar för elbilar. I övriga fastigheter finns det parkering i anslutning till fastigheterna.

 

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt intresseregister

Genom att anmäla dig till vårt intresseregister tackar du ja till mailutskick med tips på lägenheter som passar dig och dina önskemål.