Innerstan

Söker du en kreativ utvecklingsmiljö som attraherar kompetens, bygger varumärket och hjälper företaget växa? Berätta om dina behov och idéer, så öppnar vi dörren till ett hållbart cityliv.

""
En bild för en kolumn om Kontor för framtiden

Kontor för framtiden

Den nya tidens arbetsplatser handlar allt mer om gemenskap, trivsel och att få livspusslet att gå ihop. I Innerstan finns alla förutsättningar att skapa kontor anpassade för framtiden, som stärker både varumärket och företagskulturen. Här ställer vi om och skapar 2 700 kvm nya kontor i delar av de tidigare handelsytorna. Innanför de nya vackra tegelfasaderna väntar ljusa lokaler med generös takhöjd och stora härliga fönster. Utanför finns stadens puls och breda utbud av tjänster och service. I Innerstan finns kontor för både det lilla och det stora bolaget och fantastiska möjligheter att skapa miljöer utöver det vanliga. Förutom våra helt nya kontorslokaler finns ytterligare ett sextiotal, fördelade på 37 100 kvm.

Det här är Innerstan

Mitt i Norrköping skapar vi det vi kallar Innerstan. Kvarter med människan i centrum – kvarter för livet. Våra citykvarter med galleriorna Linden och Spiralen i spetsen har i mer än 40 år varit den naturliga shoppingdestinationen i Norrköping. Nu tar vi nästa steg för skapa ett mer relevant innehåll och en miljö där människor trivs och vill spendera tid – oavsett om det är dag, kväll, arbetstid eller fritid.

Här kan du läsa mer om utvecklingen i Norrköpings city.

 

Hjärtat av Norrköping

Mitt i Norrköping skapar vi en plats för möten, upplevelser och minnen. Kvarter med människan i centrum, kvarter för livet. I Innerstan möter arbetslivet fritiden, vardagen möter helgen. Här är smarta tjänster, unika affärskoncept och spännande kontorslösningar lika självklara som shoppingrundor, kultur, träning, restaurangbesök och alldeles för sena utekvällar. Här slår pulsen lite hårdare, du befinner dig i hjärtat av Norrköping.

Läs mer i vår broschyr

Läge + Kunskap + Engagemang = Affärsnytta

Vad är rätt läge i Innerstan? Var finns den bästa lösningen för dig? Vi har flera kontorsfastigheter i Innerstan, alla med sina egna kvalitéer och karaktär. Vad som passar ditt företag bäst det tar vi såklart reda på tillsammans. Vi har kunskapen om vad som verkligen bidrar till affärsnytta i er framtida kontorsmiljö.

Se några av våra lediga kontor i Innerstan

Allt är nära

Innerstan ligger, precis som det låter, mitt i Norrköping. Det är lätt att ta sig hit. Och lika lätt att ta sig härifrån. Med cirka 2 000 parkeringsplatser och närmare 90 laddplatser slipper du stressen av att leta parkering. Spårvagnen som går längs Drottninggatan stannar så klart i Innerstan och väljer du buss är Söder tull, stadsbussarnas nav, bara någon minut bort. Tågstationen finns på promenadavstånd och kommer du med cykel finns fina cykelvägar.

" "

Kontor för en ny tid

Dagens yrkesliv ställer helt nya krav på mobilitet och flexibilitet. Möjligheten att arbeta effektivt på distans har revolutionerat hur vi jobbar och skapat nya möjligheter för interaktion. Samtidigt behövs fysiska möten för att boosta kreativiteten och spontaniteten, bygga våra team och vår samarbetsförmåga, och – sist men inte minst – hjälpa oss bygga våra företagskulturer och levandegöra våra varumärken. Tricket för framtiden? Det handlar om att få ut det bästa av bägge världar – att skapa förutsättningar för nya flexibla arbetssätt utan att ge avkall på kraften och kreativiteten som kommer ur att arbeta tillsammans, på riktigt. Vi hjälper er ta tillvara på kraften i nya arbetssätt.

Lär mer om vårt erbjudande

Kontakta oss

Har du en affärsidé som du vill realisera i Innerstan? Vill du vara med och skapa de nya mötesplatserna? Låt oss ses och prata vidare!