Mölndalsvägen 24

Göteborg

Välkommen till Mölndalsvägen 24 och 1319 välplanerade kvadratmeter kontorslokal i etage. Utöver öppna arbetsytor finns flera kontorsrum, samtalsrum och mötesrum. Lokalen länkas samman med en interntrapp där övre plan har egen utgång till fastighetens gemensamma takterrass med fantastisk utsikt över Göteborg. Det finns goda möjligheter att optimera lokalen efter behov. Visionsbilderna är exempel på hur lokalen skulle kunna se ut efter anpassningar. Läget kan knappats bli bättre med World of Volvo som närmsta granne och endast en kort promenad till Korsvägen. I fastigheten har du tillgång till gott om parkering, nyrenoverat omklädningsrum, lunchrestaurang och mötesplatser i form av husets två spektakulära ljusgårdar. Här på Mölndalsvägen skapar vi kontor som gör det lätt för dig och dina medarbetare att trivas!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

1319 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

På Mölndalsvägen i Almedal finns kontorsfastigheten Krokslätt 149:16. Med snabb access från E6 och E20, parkeringsplatser i närheten, liksom närhet till flera av lokaltrafikens hållplatser är det smidigt att ta sig till och från fastigheten. I närområdet finns gott om restauranger, flera gym och livsmedelsbutiker.

Bilplats

Fastigheten har 200 garageplatser och 230 parkeringsplatser med separat kö.

Kommuni­kationer

Flera hållplatser för lokaltrafiken finns i närheten, liksom snabb access till motorvägar. Här har du exempelvis spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen.

Laddar...