Mölndalsvägen 30

Göteborg

Välkommen till Mölndalsvägen 24. Till ett nyckelfärdigt kontor! Här är det bara att vrida om nycken och börja jobba. Kontoret hyres ut med allt man kan tänkas behöva på ett modernt kontor. Hela kontoret är fullt möblerat, från kontorsmöbler till konferensutrustning och ett fullutrustat modernt kök. Kontoret är smakfullt inrett med möbler av hög kvalité. Tanken är att ni ska kunna fokusera fullt på er verksamhet utan att behöva lägga tid och pengar på att inreda kontoret. Avtalstiden kan vara kort eller lång, ni bestämmer utefter era behov, det går även bra att samnyttja ytan med ett annat företag. Till fastigheten hör även drygt 400 st parkeringsplatser och 85 st laddstolpar. Förutom ett mycket smakfullt inrett kontor får man även tillgång till två terrasser i söderläge, den större av dem på hela 450 kvm. Det finns även omklädningsrum, restaurang, cykelgarage och konferensanläggning. Läget kan knappats bli bättre med World of Volvo & Liseberg som närmaste grannar och endast en kort promenad till Korsvägen. Här på Mölndalsvägen 24 skapar vi kontor som gör det lätt för dig och dina medarbetare att trivas!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

692 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

På Mölndalsvägen i Almedal finns kontorsfastigheten Krokslätt 149:16. Med snabb access från E6 och E20, parkeringsplatser i närheten, liksom närhet till flera av lokaltrafikens hållplatser är det smidigt att ta sig till och från fastigheten. I närområdet finns gott om restauranger, flera gym och livsmedelsbutiker. Dessutom ligger Lisebergs nöjespark bara ett stenkast bort.

Bilplats

Fastigheten har 200 garageplatser och 230 parkeringsplatser med separat kö.

Kommuni­kationer

Flera hållplatser för lokaltrafiken finns i närheten, liksom snabb access till motorvägar. Här har du exempelvis spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen.

Laddar...