Flexibelt och nära i Karlstad

Från Karlstad har du nästan lika långt till Stockholm som till Göteborg och Oslo – ett utmärkt läge för dig som söker butiks- eller kontorslokal. Kontakta oss, så berättar vi vad vi kan erbjuda!

0 kvm
0 kvm
35000 kvm
35000 kvm
Address Stad Kvm Våning Lokaltyp

Gustaf Lovéns Gata 24

Karlstad

På fastighet Barkassen 5, beläget i inre hamn och som byggdes 2015, finns nu ett kontor för er verksamhet. Här finner ni en välplanerad lokal på ett strategiskt och centralt läge! Lokalen på 119 kvm rymmer 7-10 medarbetare. Lokalen är på entréplan vilket ger ett fint ljusinsläpp. Det centrala läget gör att kontoret är lätt att nå med cykel eller kollektivtrafik. På bara några minuters promenadavstånd ligger Karlstad Centralstation och innerstadens utbud av shopping och restauranger

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

119 kvm

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Barkassen 5 är en central och modern fastighet från 2015, byggd enligt certifieringen Miljöbyggnad Guld. Fastigheten ligger i hörnet av Tullhusgatan och Gustav Lovéns gata och har Karlstad kommun som största hyresgäst. Tack vare det centrala läget är det enkelt att ta sig till och från fastigheten. Bara några minuter bort ligger citykärnans hela utbud.

Bilplats

-

Kommuni­kationer

Bussförbindelser finns direkt utanför fastigheten och tågstationen når du på några minuters gångavstånd.

Laddar...

Järnvägsgatan 3

Karlstad

På bästa adress, mitt i centrala Karlstad finns nu renoverad kontorslokal, redo att ta emot nästa hyresgäst. Öppna ytor, ljusa färger och härliga fönsterpartier med generöst ljusinsläpp skapar rum för kreativitet och inspiration. Lokalen på 173 kvm passar bra för 10-12 arbetsplatser. Här finns ett pentry med utrymme för matplats, mötesrum, förråd, städskrubb, kapprum och två toaletter varav en tillgänglighetsanpassad. Järnvägsgatan 3 ligger mitt i hjärtat av Karlstad. Här har ni nära till allt, såväl till träningspasset efter jobbet och de snabba lunchärendena i centrum som kundmöten på någon av stans trevliga restauranger. Två minuters promenad bort ligger Karlstad Centralstation och lokalbuss och parkeringsplatser finns precis runt hörnet. Springer ni eller tar cykeln till jobbet så finns det både cykelrum & omklädningsrum i fastigheten. Välkommen!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

173 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

På bästa adress, mitt i centrala Karlstad finns nu en renoverad kontorslokal, redo att ta emot nästa hyresgäst.

Bilplats

Fastigheten har ett parkeringsdäck med cirka 100 platser som går att hyra via separat kösystem.

Kommuni­kationer

Centralstationen med tågförbindelser liksom länsbussar och lokalbussar finns på gångavstånd.

Laddar...