Fastighetsskötare Arvika

Nu söker vi en positiv och serviceinriktad fastighetsskötare som vill vara med och utveckla våra bostäder och ge våra hyresgäster en riktigt bra boendeupplevelse. 

 

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya fastighetsskötare ingår du i vårt familjära team i Arvika. Här kommer du ansvara för den dagliga driften av våra bostadsfastigheter vilket omfattar skötsel både i och utanför fastigheterna, in- och utflyttningar och städbesiktningar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor och bostadsförvaltare.

En viktig del i ditt arbete är att ta emot, planera, åtgärda och följa upp serviceärenden från våra hyresgäster. När det krävs behörighet eller kompetens du själv inte har beställer du arbeten genom entreprenörer och ser till att de genomförs enligt överenskommelse. Du jobbar nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är helt avgörande för att vi ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga.

En typisk arbetsdag börjar du med en runda i och omkring fastigheten där du kontrollerar att allt ser snyggt och trevligt ut. Under dagen prioriterar, planerar och åtgärdar du serviceanmälningar och tar hand om löpande skötsel och underhåll.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Kontakt med hyresgäster och åtgärdande av serviceanmälningar.
  • Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd.
  • Snöröjning, grusning och sandning på vintern.
  • Felsökning och mindre reparationer i fastigheten.
  • Kontakt med leverantörer & entreprenörer.

Din placering blir på Lundbergs Fastigheters kontor i Arvika.

 

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har gymnasiekompetens och viss arbetslivserfarenhet inom något område. Har du utbildning eller arbetslivserfarenhet inom fastighetsområdet så är det meriterande.

Vi tror att du beskrivs som en serviceinriktad, nyfiken och ansvarstagande person som trivs med att samarbeta och hjälpas åt. Du är initiativtagande och tekniskt lagt samt har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Inte minst är du en positiv person som tycker om att hjälpa människor, kanske har du tidigare arbetat i något serviceyrke.

Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har baskunskaper i engelska.

 

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 maj. Din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya medarbetare. Maila din ansökan till rolf.carlsson@lundbergs.se, med ämnesraden ”Fastighetsskötare Arvika”. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rolf Carlsson på telefon 070-921 66 32.

Urval sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag!