" "

 

Teknisk förvaltare till Göteborg

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en teknisk förvaltare till vårt kontor i Göteborg. 

Din roll

Som teknisk förvaltare erbjuds du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Teamet i Göteborg består utöver vår nya tekniska förvaltare av fem medarbetare med olika ansvarsområden. Tillsammans jobbar vi nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang.

Du kommer ansvara för förvaltning och utveckling av våra tre fastigheter i Göteborg. Som vår enda tekniska förvaltare har du ett brett spann med arbetsuppgifter där långsiktig utveckling av fastigheterna och regelbunden kontakt med våra hyresgäster och entreprenörer är centralt.

I tjänsten ingår att:

  • Kvalitetssäkra och utveckla våra tekniska installationer
  • Vara kontaktperson och föra dialog med hyresgäster och entreprenörer
  • Se till att myndighetsbesiktningar (OVK, elrevision, brand etc.) utförs och att eventuella anmärkningar åtgärdas
  • Skapa och utveckla långsiktiga underhållsplaner
  • Genomföra upphandlingar och projekt av teknisk art samt teckna lokala ram- och serviceavtal
  • Ansvara för mindre lokalanpassningar och projekt
  • Agera elsäkerhetsansvarig för fastigheterna i Göteborg

Dina övriga kollegor finns runt om i Sverige på lokala Lundbergskontor och du kommer få möjlighet att ingå i forum för samarbete och utveckling med övriga tekniska förvaltare.

Din profil

För att lyckas i rollen som teknisk förvaltare behöver du ha en teknisk bakgrund med en grundläggande förståelse för fastighetsteknik – såsom ventilation, VVS, el etc. Har du erfarenhet av arbete med kommersiella fastigheter är det ett stort plus.

Tjänsten innefattar mycket kontakt med hyresgäster, entreprenörer och andra aktörer där du har stor nytta av din kommunikativa och sociala förmåga. Du kommer hantera flera olika projekt samtidigt vilket kräver att du kan arbeta strukturerat och noggrant. Då vi är ett mindre team som vid behov hjälper och stöttar varandra krävs det att du är flexibel och prestigelös.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Skill. Du ansöker här. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid och dylikt. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran, christian.andersson-gran@skill.se alt. 072-543 40 10, eller Donna Luu, donna.luu@skill.se alt. 031-304 68 21.

Varmt välkommen med din ansökan!