Välkommen till Lundbergs Fastigheter!

Kolla in våra lediga lägenheter och lokaler!

””
Living

Bostad

En bild för ett segment om Living
Business

Kontor

En bild för ett segment om Business
Leisure

Handel och mötesplatser

En bild för ett segment om Leisure
""

Välkommen till Innerstan

Mitt i Norrköping skapar vi det vi kallar Innerstan. Kvarter med människan i centrum – kvarter för livet. Våra citykvarter med galleriorna Linden och Spiralen i spetsen har i mer än 40 år varit den naturliga shoppingdestinationen i Norrköping. Nu tar vi nästa steg för skapa ett mer relevant innehåll och en miljö där människor trivs och vill spendera tid – oavsett om det är dag, kväll, arbetstid eller fritid.

Vi tar stadskärnan in i framtiden

Johan Ladenberg ny VD för Lundbergs Fastigheter

Den 15 februari lämnade Louise Lindh över stafettpinnen till Johan Ladenberg som är ny VD för Lundbergs Fastigheter. Louise själv tog över som styrelseordförande i Lundbergs Fastigheter i samband med VD-bytet. Louise och Johan har arbetat nära varandra sedan 2005 och samarbetet fortsätter nu alltså i deras nya roller. Vem är då Johan? Vi har ställt honom några korta frågor.

Säg hej till Johan
””

Mot en hållbar framtid

Vår vision är att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv. Vi vill skapa kreativa och hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och umgås. För att göra detta möjligt, både nu och i framtiden, måste vi arbeta hållbart. Vi vill att hållbarhet ska genomsyra hela vår verksamhet och allt vi gör.

 

 

 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
""

Bolindergården – möte över gränserna

Internationell forskning visar på många positiva effekter med att föra samman gammal och ung. Resultaten visar på ett ökat välmående bland de äldre och en positiv nyfikenhet bland barnen. Det tog vi fasta på och byggde Bolindergården som ett generationshus i Eskilstuna!

Häng med på ett besök!

Aktuellt

Nyheter & inspiration