För dig som är hyresgäst

Här har vi samlat allt du behöver veta som hyresgäst hos Lundbergs Fastigheter.

""
””

Välkommen hem!

Det ska vara härligt att komma hem och vi jobbar hårt för att du som hyresgäst ska ha ett så enkelt och tryggt boende som möjligt. För allas trivsel och säkerhet finns det även en del saker du som hyresgäst bör tänka på och ta ansvar för. Läs mer nedan och hör gärna av dig om du har några övriga frågor.

Fixarhjälpen

Det finns en del saker du lätt kan fixa själv i din lägenhet men det kanske inte alltid är så självklart hur du ska göra. Vi har tagit fram några filmer som på ett enkelt sätt hjälper dig steg för steg med några vanliga uppgifter. 

För dig som hyresgäst

Viktigt att tänka på

Är det ok att grilla? Var slänger jag soporna? Frågorna kan vara många! Här har vi samlat information som kan vara bra för dig som hyresgäst att ha koll på. Hör gärna av dig om det är något du undrar över och som du inte hittar på vår hemsida. 

Viktigt att tänka på
””

Temperaturen i din bostad

Tillsammans kan vi arbeta för en trivsam inomhusmiljö och samtidigt värna om klimatet.

Temperaturen i din bostad
””

Fixa hemma

Det är kul att sätta sin egen prägel på sitt hem. Här har vi samlat information om vad som gäller när du vill göra om hemma.

Fixa hemma
””

Tv och internet

Lundbergs Fastigheter har avtal med Telia som innebär att våra hyresgäster har Telia kabel-TV med grundutbud. Här kan du läsa mer om TV och internet i din lägenhet.

Tv och internet
””

Flytta, byta eller hyra ut

Vill du kanske flytta till ett annat område, byta till en större lägenhet eller hyra ut i andra hand? Här har vi samlat allt du behöver veta.

Flytta, byta eller hyra ut
””

Så betalar du din hyra

Din hyra betalar du i förskott varje månad. Ett enkelt och klimatsmart sätt är att använda autogiro eller e-faktura.

Så betalar du din hyra

Hitta rätt person på rätt plats

Har du en fråga och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!

Sök kontakt