Welcome to Lundbergs Fastigheter!

Kolla gärna in våra lediga lägenheter och lokaler!

””
Living

Bostad

En bild för ett segment om Living
Business

Kontor

En bild för ett segment om Business
Leisure

Handel och mötesplatser

En bild för ett segment om Leisure
""

LINK Business Center!

I december 2021 slog vi äntligen upp porten till Linköpings nya landmärke LINK Business Center. Den vita, karaktäristiska byggnaden är ritad av Gert Wingårdh och är såväl en invändig som utvändig skönhet. Fastigheten om ca 13 000 kvm rymmer kontor, en inbjudande lobby för möten och mingel, en hörsal för både stora och små event samt ett nytt tillskott till stadens restaurangutbud.

För att göra verklighet av visionen att skapa en mötesplats för näringslivet i Linköping och regionen har byggnaden fyllts med en spännande mix av hyresgäster. En blandning av starka varumärken som ser värdet av den fysiska mötesplatsen och som vill vara med och bidra till LINK Business Center.

Östsvenska Handelskammaren och restaurangen ÖK Smak & Tak öppnade sina verksamheter under december 2021. Övriga hyresgäster flyttar in under 2022.

Läs mer här
””

Välkommen till årets Sommargågata i Norrköping!

Ta med familj och vänner och njut av sommarstämningen i City, passa gärna på att äta något gott på någon av alla fina uteserveringar. Högst upp på Sommargågatan har vi skapat ett härligt torg fyllt med roliga aktiviteter där ni bland annat kan utmana varandra i olika brädspel eller varför inte spela ett parti boule på den nya boulebanan.

Läs mer här!
””

Vi växlar upp hållbarhetsarbetet - klimatneutral värdekedja 2030

Det som händer i stadskärnorna har påverkan både lokalt och globalt. Vi tar hänsyn till båda aspekterna i vårt hållbarhetsarbete. Dessutom arbetar vi brett – vårt mål att bli klimatneutrala till 2030 omfattar hela värdekedjan från hyresgäster till partners, leverantörer och givetvis våra medarbetare.

Klimatneutral 2030
””

Lilla Lundbergsloppet

Lilla Lundbergsloppet är en del i vårt samarbete med Generation Pep för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt och hälsosamt liv. Med gratis deltagande för alla barn vill vi öppna dörren till en rolig upplevelse som väcker lusten till rörelse och aktivitet.

Lilla Lundbergsloppet

Aktuellt

Nyheter & inspiration