En bild för en kolumn om Lilla Lundbergsloppet

Lilla Lundbergsloppet

Lilla Lundbergsloppet är barnloppet i Atea Norrköpings Stadslopp som arrangeras av idrottsföreningen Tjalve IF. Dessutom är det en del i vårt samarbete med Generation Pep för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt och hälsosamt liv.

 

 

Det allra första Lilla Lundbergsloppet anordnades i Norrköping den 21 augusti 2019. Loppet blev en stor succé med maxad rörelseglädje bland de cirka 400 deltagarna. Med gratis deltagande för alla barn upp till 12 år vill vi öppna dörren till en rolig upplevelse som väcker lusten till rörelse och aktivitet.

I Lilla Lundbergsloppet är alla vinnare! Barnen springer, joggar, går eller rullar den 1 kilometer långa banan som kantas av musik, såpbubblor och en peppande publik. Alla deltagare får medalj och en goodiebag med härliga prylar. Det är gratis att delta.

Den 25 augusti 2021 var det dags igen och massor av peppande deltagare fanns på plats. Stora som små kämpade sig igenom banan som avslutades i en målgång med såpbubblor. Fantastiskt att få se alla glada barn och vi påminns om hur viktigt rörelse är för välmåendet!

Läs mer här: Norrköpings stadslopp

Alla barn ska ha möjligheten till ett aktivt liv

Tillsammans med Generation Pep arbetar vi för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Generation Pep

Viljan att förändra

Vi gillar att samarbeta och samverka, alltid med syfte att skapa ett bättre samhälle.

Engagemang och samverkan

IFK Norrköping

Tillsammans är vi med och bygger en framgångsrik stad – både på och utanför planen.

IFK