Mölndalsvägen 22

Göteborg

Välkommen in i gemenskapen på Mölndalsvägen 22. Här i vårt nyrenoverade kontorshotell på våning 6 kan du hyra ett ledigt rum på 9-49 kvm med tillgång till gemensamma ytor såsom konferens- och pausrum, kök och inte minst husets härliga takterrass med fantastisk utsikt över Göteborg. Läget kan knappats bli bättre med World of Volvo som närmsta granne och endast en kort promenad till Korsvägen. I fastigheten har du dessutom tillgång till gott om parkering, nyrenoverat omklädningsrum och lunchrestaurang i form av husets två spektakulära ljusgårdar. Här på Mölndalsvägen skapar vi kontor som gör det lätt för dig och dina kontorsgrannar att trivas!

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

14 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

På Mölndalsvägen i Almedal finns kontorsfastigheten Krokslätt 149:16. Med snabb access från E6 och E20, parkeringsplatser i närheten, liksom närhet till flera av lokaltrafikens hållplatser är det smidigt att ta sig till och från fastigheten. I närområdet finns gott om restauranger, flera gym och livsmedelsbutiker. Dessutom ligger Lisebergs nöjespark bara ett stenkast bort.

Bilplats

Fastigheten har 200 garageplatser och 230 parkeringsplatser med separat kö.

Kommuni­kationer

Flera hållplatser för lokaltrafiken finns i närheten, liksom snabb access till motorvägar. Här har du exempelvis spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen.

Laddar...