Repslagaregatan 19

Linköping

Nu har vi en fin, effektiv lokal på gång att bli ledig i Linköpings mesta city läge med utsikt över både S:t Larskyrkan och Farbror Melins Torg! Här har du hela citys utbud precis runt hörnet med både restauranger, shopping, service och upplevelser. Våra uppskattade Plustjänster är valbara för dig som hyresgäst, där går att välja bland tilläggstjänster så som städning, växter och kaffe.

Är du intresserad av denna lokal?

Intresseanmälan

Snabbfakta

Kontor

196 kvm

Hiss

Grönt hyresavtal

Om fastigheten

Centralt i Linköping, mellan resecentrum och stadskärnan, hittar du moderna affärslokaler i kontors- och butiksfastigheten Braxen 19. Kvarteret gränsar mot Storgatan, S:t Larsparken och Farbror Mellins torg. Med en kort promenad når du fina promenadstråk i Trädgårdsföreningen och längs Stångån. Delar av fastigheten är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver.

Bilplats

Här finns varmgarage i källaren med totalt 100 platser att hyra via separat kö. I kvarteret ligger även P-huset Braxen med över 150 platser.

Kommuni­kationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik utgår från Trädgårdstorget, några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.

Laddar...